Kıvanç Baran Arslan Alef dizisinde!

Sevilen dizide sevilen oyuncu sürprizi.

Merve Mutlu
15 Mayıs 2020 - 10:34
Gündem

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in yer aldığı, FX ve blutv'de ortak yayınlanan Alef dizisi büyük bir ilgi ile izleniyor. İstanbul Boğazı'nda işlenen bir cinayetle başlayan dizi, mistik polisiye türü ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

20-05/15/alef.jpg

İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Kemal ve Taylan'ın canlandırdığı Settar karakterlerinin polis olduğu, Sözen'in de öğretim görevlisi Yaşar'ı canlandırdığı dizi, Osmanlı tarihi ve islam tarihinden esintileriyle devam ediyor. 

Alef dizisinden sürpriz isim: Kıvanç Baran Arslan

20-05/15/arslan.png

En son 6. bölümü yayınlanan ve 15 Mayıs Cuma akşamı saat 21.30'da izleyicilerle 7. bölümü buluşacak olan dizinin sürpriz isimlerinden biri de Kıvanç Baran Arslan oldu. Daha önce komedi projelerinde yer alan Arslan bu kez bir dram projesinde yer alacak. Kıvanç Baran Arslan daha önce Zengin Kız Fakir Oğlan, Doksanlar, Güldür Güldür gibi sevilen komedi dizi projelerinde ve Yol Arkadaşım, Sen Kiminle Dans Ediyorsun, Ekşi Elmalar gibi başarılı sinema filmleriyle izleyici karşısına çıkmıştı. 

Alef'in yeni oyuncusu Kıvanç Baran Arslan kimdir?

20-05/15/baran-arslan.jpg

Özellikle mizah ağırlıklı rollerde ve maganda tiplerinde başarılı bir performans sergileyen Kıvanç Baran Aslan aslında uzun yıllardır tiyatro, sinema ve dizi izleyicilerinin yakından tanıdığı bir isim. 01 Temmuz 1988 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Aslan ilk, orta ve lise eğitiminin yanı sıra üniversiteyi de Ankara’da okudu. Gazi Üniversitesi’nin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olan oyuncu özellikle Kanal D ekranlarında izlediğimiz Artiz Mektebi adlı programla dikkatleri üzerine çekti. Osmantan Erkır’ın sunduğu, Sinan Çetin, Nurgül Yeşilçay ve Müjde Ar gibi ünlü oyuncuların jüri koltuğunda oturduğu yarışmada Kıvanç Baran Aslan da her hafta yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Bu yarışma oyuncunun Haldun Dormen gibi bir tiyatro duayeninden eğitim almasını sağladı ve yeni kapılar açmış oldu.

Çeşitli tiyatro oyunlarında görev yapan Kıvanç Baran Aslan, “Cesaret Ana ve Çocukları” adlı önemli bir savaş karşıtı oyunda da rol aldı. Çağdaş tiyatroya yön veren sanat adamlarından biri olan Brecht’in kaleme aldığı oyunda Cesaret Ana karakteri bir yandan savaşın üstünden geçimini sağlarken, bir yandan da evlatlarını savaştan korumak için mücadele veriyor.

Kıvanç Baran Aslan, ismini tıklanma rekorları kırarak fenomen haline gelen bir videodan alan “Oğlum Bak Git” adlı filmle sinema dünyasına adım atmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin