Çukur yeni bölüm ne zaman? Sezon finali mi yapıyor?

Ekranların sevilen dizisi Çukur neden yayınlanmıyor?

Merve Mutlu
15 Mayıs 2020 - 10:18
Gündem

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili gibi başarılı ve sevilen isimlerin yer aldığı, ekranların fenomen dizisi Çukur büyük bir ilgiyle izleniyordu. Heyecan yaratan dizinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor. 

20-05/15/ukur.jpg

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan koronavirüs, dizi sektörünü de derinden etkiledi. Sosyal mesafe gerekliliği ve temas yasağı gibi nedenlerle birçok dizi seti dururken bazıları da yayınlarına evden devam ediyor. Çukur dizisi de ev çekimleri yaparak hayranlarına ulaşan dizilerden biri oldu. 

Çukur dizisi bitti mi? Yeni bölüm ne zaman?

20-05/15/ukur-yeni.jpg

Yeni sezonda kadrosunda Nejat İşler, Barış Arduç gibi başarılı ve sevilen isimleri dahil eden Çukur dizisi ev bölümleri yapıyordu. Ancak Ay Yapım'dan son yapılan bilgilendirmeye göre Çukur dizisi sezon finaline girdi. Dizinin yeni sezonunun çekimleri temmuz sonunda ya da ağustos ayının başında yapılacak ve dizi büyük ihtimalle Eylül ayında devam edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin