October Faction 2. sezon olacak mı? Netflix'ten haber var!

Netflix'in doğaüstü temalı dizilerinden October Faction'ın geleceği belli oldu. Netflix, ilk sezonunun ardından diziyi resmen iptal etti! Detaylar...

Netflix'in çizgi roman uyarlaması doğaüstü temalı dizisi "October Faction" devam edecek mi sorusu cevabını buldu!

OCTOBER FACTION 2. SEZON OLMAYACAK!

23 Ocak 2020 tarihinde on bölümden oluşan ilk sezonuyla izleyici karşısına çıkan yapımın geleceği belli oldu. Netflix, dizi ile devam etmeme kararı aldı ve October Faction'ı resmen iptal etti. Dolayısıyla dizinin ikinci sezonu olmayacak.

Steve Niles (30 Gün Gece) ve Damien Worm imzalı çizgi romandan Damian Kindler'ın (Sleepy Hollow, Kripton) kalemiyle uyarlanan October Faction'ın hikayesi; canavar avcılığı yapan bir çifte odaklanıyor. Baba Fred ve anne Deloris, doğaüstü yaratıkları avlarken, ikizler Viv ile Geoff ise kendi garip sırlarını saklar. Ve bu aile draması giderek sıra dışı bir hal alır.

20-04/02/october-faction-izle.jpg

OCTOBER FACTION KADRO BİLGİLERİ

Yapımın oyuncu kadrosunda başrollerdeki Tamara Taylor (Deloris Allen), J.C. MacKenzie (Fred Allen), Aurora Burghart'a (Viv Allen) Gabriel Darku (Geoff Allen), Maxim Roy (Alice Harlow), Stephen McHattie (Samuel Allen), Wendy Crewson (Maggie Allen), Megan Follows (Edith Mooreland), Nicola Correia Damude (Gina Fernandez), Praneet Akilla (Phillip Mishra), Michelle Nolden (Hannah Mercer), Anwen O'Driscoll (Cathy MacDonald) gibi isimler eşlik ediyorlar.

High Park Entertainment, IDW Entertainment, Productions West ortak yapımcılığında hazırlanan October Faction'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Damian Kindler, James Thorpe, Eric Birnberg, Thomas Walden, Lydia Antonini, Matthew McCluggage, Steve Niles, Ted Adams, John Calvert'ten oluşuyor.

20-04/02/october-faction-iptal.jpg

İptal kararı sonrasında IDW'nin diziyi başka kanallara ya da dijital platformlara pazarlama düşüncesinde olup olmadığı konusunda bir bilgi edinilemedi.

"October Faction" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin