Sefirin Kızı'nın başrolü izleyicilere veda etti!

Koronavirüs salgını nedeniyle diziler de büyük ölçüde etkilendi.

Merve Mutlu
02 Nisan 2020 - 11:03
Gündem

Çin'de başlayan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son açıklamasına göre şu ana dek 15 bin 679 kişi taşıyıcı durumundayken toplamda 277 kişi de hayatını kaybetti...

20-04/02/koronavirus.jpg

Temasla bulaşan bu salgın, uzmanların önerileri ile birlikte sosyal mesafeyi korumayı ve sosyal izolasyon gerekliiliğini de beraberinde getirdi. Bu nedenle salgından en çok etkilenen alanlardan biri de kalabalık bir ekip işi olan dizi sektörü oldu. Ramo, Çukur, Yasak Elma, Jet Sosyete gibi birçok dizi setleri durdurma kararı alırken bazı setler hala devam ediyor. 

Sefirin Kızı dizisi devam edecek mi?

20-04/02/efirin-kizi.jpg

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı dizisi de salgın haberinin ardından setleri durdurma kararı aldı. Dizide Gediz karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, yaptığı paylaşımla dizi setinin durduğunu ve koronavirüs bitene kadar da devam etmeyeceğini şu şekilde duyurdu;

20-04/02/uraz-k.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin