Oğuzhan Koç Jet Sosyete dizisine konuk oluyor!

Star Tv ekranlarında yayınlanan komediye hasret kaldığımız günlerde yüreklerimize su serpen Jet Sosyete dizisine bu hafta Oğuzhan Koç oluyor!


10 Nisan 2018 - 15:58
Yeni Bölüm

Pazar akşamları izleyicileri ile buluşan Jet Sosyete yayınlanan her bölümü ile bizlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Diziye geçtiğimiz haftalarda konuk olan İrem Derici'nin ardından 8. bölümde de Oğuzhan Koç ile bir müzik ziyafeti çekeceğiz gibi görünüyor...

Oğuzhan Koç Jet Sosyete'de!

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programı ile karşımıza çıkan hem yetenekli hem de güzel sesli oyuncu Oğuzhan Koç bu sefer de Jet Sosyete dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacak. Yayınlanan 8. bölüm fragmanında gözümüze çarpan genç oyuncu, diziye renk katacak gibi görünüyor.

Oğuzhan Koç kimdir?

13 Mayıs 1985 tarihinde Erzincan'da dünyaya gelmiştir. 8 yaşında Bursa Devlet Konservatuvarı hocalarından müzik eğitimi almaya başlamış, ortaokul ve lisede amatör olarak tiyatro ile ilgilenmiştir. 2007 senesinde BKM Atölye Oyuncularına dahil olan Oğuzhan Koç, Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programda uzun süre boyunca görev almıştır. 

Oğuzhan Koç'un yer aldığı Jet Sosyete 8. bölüm 15 Nisan Pazar akşamı Star Tv ekranlarında...

Jet Sosyete 8. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin