Olağan Şüpheliler dizisinin setinden ilk görüntü geldi!

Yeni dizi Olağan Şüpheliler'den ilk görsel geldi.

Merve Mutlu
12 Şubat 2021 - 16:01
Gündem

1 Ocak'ta yayın hayatına başlayan, Acun Ilıcalı'ya ait Exxen adlı dijital platform için hazırlanan ve 11 Ocak'ta çekimlerine başlanan Olağan Şüpheliler adlı dizinin hazırlıkları devam ederken diziden ilk görsel geldi. Sevilen oyuncuları bir araya getiren projenin görseli bile heyecan yaratmaya yetti.

21-02/12/olagan.png

Ceren Moray, Yasemin Allen ve Bennu Yıldırımlar'ın başrolde olacağı ve cinayet işleyen 3 ev hanımının etkileyici hikayesini konu alacak olan yeni dizinin erkek oyuncuları da belli olmuş ve Fırat Doğruloğlu ve Hakan Eratik kadroya adını yazdırmıştı. Yapımcılığını 1441 Productions’un üstlendiği, yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı diziye, Berk Hakman, Pamir Pekin, Beril Pozam, Feyyaz Gümüş ve Aylin Veziroğlu da dahil oldu.

Olağan Şüpheliler dizisinin setinden ilk görüntü geldi!

21-02/12/olagan-supheliler.png

Çekimlerine başlanan ve Exxen’de yayınlanmak için gün sayan “Olağan Şüpheliler” dizisinin setinden gelen fotoğraflar ise şimdiden izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Ne zaman yayına başlayacağı henüz bilinmeyen ancak çok yakında Exxen'de izleyicisine kavuşacak olan dizinin çekimleri devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin