Merve Mutlu
12 Şubat 2021 - 17:26
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve The Good Doctor dizisinden uyarlanarak hazırlanan başarılı dizi Mucize Doktor'un geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümü yine büyük ilgi gördü. Dizinin son bölümünde izleyicileri gözyaşlarına boğan anlar yaşandı...

21-02/12/adil-hoca.png

Seda Bakan ve Korhan Herduran’ın hikayeden çıkmasının ardından hikayeye Ezo karakteriyle Ezgi Asaroğlu ve Ezo'nun annesi Vuslat karakteri ile Zerrin Tekindor'un dahil olduğu oyuncu kadrosunda, başrolde Taner Ölmez olmak üzere, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Murat Aygen, Hazal Türesan gibi birbirinden başarılı isimler bir araya geldi. 

Mucize Doktor'un Adil Hoca'sı Reha Özcan'dan diziye duygusal veda...

21-02/12/reha-ozcan.png

Mucize Doktor'un 49. son bölümünde dizinin hayranlarını üzen bir ayrılık yaşandı. Dizinin sevilen karakteri Adil Hoca son bölümde öldü. Mucize Doktor'da Adil Hoca'yı canlandıran usta oyuncu Reha Özcan da diziden ayrıldı. Özcan sosyal medya hesabından böyle veda etti:

"Adil olmak çok zor özellikle bu tencere dipli dünyada. Ben bir Ali'ye tutuldum onun hayat bulması için çok sevdim onu.

Adil öldü ama şimdi sıra sizde. İhtiyacınız olan sevgiyi Adil olup attırın birbirinize çünkü bu dünyada siz de dahil olmak üzere bir çok Ali var. Yardımlaşma saygının en temel kuralı. Dünyayı iyilik kurtarır. Hep birlikte iyiliğe kaçalım.

Bana gösterdiğiniz teveccühe minnettarım. Mucize Doktor'da bu karakteri oynamama vesile olan herkese çok teşekkür ederim. Muhteşem bir ekipten ayrılmanın hüznü içinde olsam da yarın çok güzel bir gün olacak. Yeni bir karakterin dünyasında buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin