Onur Saylak Kuzgun dizisinde! Sevilen oyuncunun yeni dizisi heyecanlandırdı...

Star Tv'nin sevilen dizisi Kuzgun'un yeni oyuncusu Onur Saylak oldu! Başarılı oyuncu hangi karakteri canlandıracak?


19 Ağustos 2019 - 16:00
Gündem

Star Tv ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisi yeni sezona başarılı bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını hızlandırıyor. Dizinin heyecanla beklenen yeni sezonunda başarılı oyuncu Onur Saylak da yer alacak!

Onur Saylak Kuzgun dizisinde!

Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Barış Arduç, Hatice Aslan, Emel Dede, Baran Akbulut gibi sevilen isimlerin yer aldığı Kuzgun dizisi yeni sezon için iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Star Tv'de yayınlanan ve kısa sürede çarşamba akşamlarının sevilen dizileri arasında kendisine yer edinen Kuzgun'un kadrosunun yeni ismi ise Onur Saylak oldu!

Dizinin resmi Instagram hesabı tarafından paylaşılan bu haber, başarılı ismin sevenleri tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Son olarak Show Tv'de yayınlanan Çarpışma dizisinde unutulmayan bir oyunculuk sergileyen Onur Saylak, Kuzgun dizisinde Ferman karakterini canlandıracak. Nefes kesen bir sezon finali yapan dizide, Ferman karakteri ile kartların yeniden dağıtılacağı ve heyecan düzeyinin de artacağı söyleniyor... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin