Özel Haber I Kraven the Hunter için bekleyiş uzayacak! Filmin yeni vizyon tarihi ne?

Marvel evreninin en ikonik kötü adamlarından Kraven’ın hikayesi vizyona girmek için hazırlanırken yaşanan grev yapıma büyük bir darbe vurdu. Peki Avcı Kraven (Kraven The Hunter) filmi ne zaman vizyona girecek? Avcı Kraven (Kraven The Hunter) filminin konusu ne? Avcı Kraven (Kraven The Hunter) filminde hangi isimler rol alacak? Avcı Kraven (Kraven The Hunter) ne zamana ertelendi? Avcı Kraven (Kraven The Hunter) filmi neden ertelendi? Aaron Taylor-Johnson kimdir?

Volkan Usta
02 Ağustos 2023 - 09:40
Kültür Sanat

Amerika'da devam etmekte olan SAG-AFTRA ve WGA grevleri sona ermeden, stüdyolar birçok yapımını ertelemeye devam ediyor. Bunlardan biri de Avcı Kraven (Kraven The Hunter) yapımı oldu. İşte detaylar!

23-07/30/mv5bzwnhowy4otutndiwzc00ztmzltgzndgtzgu5owm0odcwymvlxkeyxkfqcgdeqxvymtuzmtg2odkz_v1_fmjpg_ux1000_.jpg

Dünyanın en büyük avcısı olduğunu kanıtlamaya çalışan Sergei Kravinoff’un hikayesini konu alan ve Spider-Man’in en azılı düşmanlarından olan Kraven the Hunter, vizyon için gün sayarken merakla bekleyiş uzayacak gibi gözüküyor.

23-07/30/kraven-the-hunter-filminin-afisi-yayinlandi-kew0.jpg

Aaron Taylor-Johnson’ı başrole koyacak yapımın orijinal çıkış tarihi 2023 yılının ekim ayı olacaktı ancak ABD’de süren grevler, bu yapımın da ertelenmesine sebep oldu. Kraven the Hunter filminin 30 Ağustos 2024 tarihinde vizyona gireceği açıklandı.

Marvel'ın en ikonik kötü adamlarından olan Kraven’ın nasıl ve neden ortaya çıktığına dair farklı bir hikâye olan film, avcının geçmişine inip izleyiciye, nasıl dünyanın en büyük avcısı olduğunu anlatacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin