Yalı Çapkını 2. sezon için ne zaman sete çıkıyor? Diziye kimler veda ediyor? Kimler kadroya dahil oluyor?

Star'ın cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Yalı Çapkını kısa süre sonra sete çıkmaya hazırlanıyor. Peki Yalı Çapkını sezon finalinde neler yaşandı? Yalı Çapkını gelecek sezonunda neler olacak? Yalı Çapkını yeni sezona kimler rol alacak? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını nerede çekiliyor?

Volkan Usta
02 Ağustos 2023 - 09:50
Kültür Sanat

Star'ın reyting rekorları kıran fenomen dizisi Yalı Çapkını ilk sezonunun ardından yeni sezon için için hazırlıklar başladı. Peki 2. sezon için çalışmalar ne zaman başlayacak? İşte detaylar!

23-07/31/88491.jpg

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğu ve Çetin Tekindor'un Yalı Çapkını yer aldığı bir aksilik olmazsa 15 Ağustos gibi sete çıkacak. 

2. sezon hikâyesi üzerine çalışmalar başlamışken dizinin Halis Ağa’sı Çetin Tekindor’un ekibe veda edeceği söylentisi ortaya atılmıştı. Ancak alınan bilgiler göre usta aktörle ilgili bir ayrılık kararı alınmadı.

23-08/02/mv5botc3yjvhytqtmmy5yi00mgiwlwe2owqtytcwoty0zjgxmda4xkeyxkfqcgdeqxvymza1ody4njq-_v1_.jpg

OGM Pictures‘ın Star TV için çektiği diziden Baran Bölükbaşı ve Ediz Akşehir‘in hayat verdiği Tarık ve Saffet ailesiyle beraber projeye veda etti. 

23-08/02/selcuk_.jpg

Yeni karakterlerin katılacağı dizide yurtdışından gelecek olan ve merakla beklenen Halis Ağa’ nın torunu rolü için kulislerde adı geçen isim Taro Emir Tekin oldu. Halis Ağa’nın kızı "Nükhet" rolü için ise Binnur Kaya'ya teklif götürüldüğü gelen bilgiler arasında.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin