Pose dizisinin 2. sezonunda Hemşire Judy geri dönüyor!

Ryan Murphy'nin arkasında olduğu FX dizisi Pose'un ikinci sezonundan bir oyuncu kadrosu haberi geldi. Sandra Bernhard yeni sezonun ana oyuncu kadrosuna katıldı.

Hemşire Judy geri geliyor!

FX'in hikayesi 1980'li yıllarda geçen Pose dizisinin ilk sezonunda hemşire Judy Kubrak karakteriyle bir bölümlüğüne görünen aktris Sandra Bernhard'ı ikinci sezonda daha fazla göreceğiz.

Yeni sezon öncesinde kadrolu oyuncu mertebesine yükselen Bernhard'ı H.I.V./AIDS hastalarıyla ilgilenen arsız ve gürültücü ancak hastalarına karşı oldukça ilgili hemşire Judy karakteriyle görmeye devam edeceğiz.

Aktris-komedyen ve şarkıcı olan Bernhard son olarak ABC'nin geçen sezon dirilttiği Roseanne'de Nancy Bartlett karakteriyle tekrar karşımıza çıkmıştı. CBS'in 2 Broke Girls, Fox'un Brooklyn Nine-Nine ve Broad City dizileri aktrisin yakın geçmişte konuk oyuncu olarak dahil olduğu yapımlar arasında.

"POSE" KONUSU

Ryan Murphy, Brad Falchuk ve Steven Canals ortak yaratıcılığında hazırlanan Pose'un hikayesi; 1987 senesinin New York'unda bir arada yer alan farklı yaşam tarzlarına ve toplum kesimlerine odaklanıyor: Yeni ortaya çıkan Trump dönemi lüks bir evren, şehrin merkezindeki sosyal ve edebi yaşamlar, farklı sınıftan insanlar ve eşcinsel kültürü...

Amerikan televizyon dünyasındaki diziler içinde en çok trans karaktere sahip yapım olma iddiasını da taşıyan; Fox 21 Television Studios ve FX Productions yapımcılığında hazırlanan Pose'un sekiz bölümlük ilk sezonunun ilk iki bölümünün yönetmen koltuğunda Murphy oturmuştu.

Murphy ile birlikte Falchuk, Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall, Sherry Marsh, Canals, Silas Howard, Janet Mock, Our Lady J ve Erica Kay projenin yapımcı kadrosunu oluşturmaktalar.

Pose'un ikinci sezon başlangıç tarihi henüz belli değil.

"Pose (FX)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin