Prodigal Son 1. sezon 19. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Whitly ailesi yeniden bir arada! Prodigal Son'ın yeni bölümünde neler olacak? Prodigal Son 1. sezon 19. bölüm konusu, yayın tarihi, fragmanı ve fotoğrafları...

Sezon finaline doğru... Tom Payne ve Michael Sheen'in başrollerinde yer aldığı "Prodigal Son" son olarak "Scheherazade" isimli bölümle ekranlara geldi.

PRODIGAL SON 1. SEZON 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Prodigal Son'un yayınlanan son bölümünde; gelecek vadeden bir bale dansçısının gizemli bir şekilde zehirlenmesinin ardından NYPD bale dünyasının derinliklerine dalar. Bu sırada Jessica sosyetenin renkli simalarından biri olan eski arkadaşı Nicholas Endicott ile yeniden bir araya gelir. Bright ve Eve ise kutudaki kız gizemi ile ilgili cevaplar almak için Martin'in yanına giderler. Ve sonunda kutudaki kız ile ilgili birkaç yeni bilgi edinirler.

20-04/07/prodigal-son-1x19-foto1.jpg

PRODIGAL SON 1. SEZON 18. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dermott Downs'un yönetmenliğini üstlendiği sezonun 18. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.474 milyon izleyici rakamlarını elde eden yapım, sezon ortalaması civarındaki ekran performansını korudu.

Yeni sezon onayı almaya yakın görünen Prodigal Son'ın ilk sezonu koronavirüs salgını nedeniyle gerçekleştirilen değişikliğe bağlı olarak 20 bölümden oluşuyor.

PRODIGAL SON 1. SEZON 19. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sezon finaline bir kala! Dizi, sezonun 19. bölümü "The Professionals" ile 20 Nisan 2020 Pazartesi akşamı Fox ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde neler olacak?

20-04/07/prodigal-son-1x19-foto2.jpg

PRODIGAL SON 1. SEZON 19. BÖLÜM KONUSU

Olayların beklenmedik yönde gelişmesinden sonra Malcolm ve Ainsley, Nicholas Endicott'un göründüğünden çok daha fazlası olduğuna ikna olurlar.

Tek umutları ise önceden hiç tasarlamadıkları bir Whitly ailesi birleşimi olabilir.

Oyuncu kadrosu: Tom Payne (Malcolm Bright), Michael Sheen (Dr. Martin Whitly), Bellamy Young (Jessica Whitly), Lou Diamond Phillips (Gil Arroyo), Aurora Perrineau (Dani Powell), Frank Harts (JT Tarmel), Halston Sage (Ainsley Whitly), Keiko Agena (Edrisa Guilfoyle)

Yeni bölüm konuk oyuncu kadrosu: Dermot Mulroney (Nicholas Endicott), Molly Griggs (Eve Blanchard), Anna Eilinsfeld (Sophie), Matthew Lawler (Eddie), Richard V. Licata (Ciro)

PRODIGAL SON YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-04/07/prodigal-son-1x19-foto3.jpg

20-04/07/prodigal-son-1x19-foto4-1586269611.jpg

20-04/07/prodigal-son-1x19-foto5.jpg

"Prodigal Son" (Fox) 1. sezon 19. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin