Prodigal Son 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Suçlu psikolojisine meraklıysan Prodigal Son tam sana göre! Fox'un iddialı yeni sezon dizilerinden Prodigal Son'ın yeni bölümünde neler olacak? Prodigal Son 1. sezon 2. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

Fox kanalının 2019-20 yayın sezonu için hazırladığı dizilerden "Prodigal Son" geçtiğimiz hafta sezonun açılış bölümü ile ekranlardaydı.

PRODIGAL SON EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI

Fox'un yeni sezon dizilerinden Prodigal Son'ın hikayesi; katillerin nasıl düşündüğünü, zihinlerinin nasıl çalıştığını anlayabilme gibi özel bir yeteneğe sahip olan Malcolm Bright karakterine odaklanıyor.

Peki, Bright bu yeteneği nasıl elde etmiştir? Bright'ın babası, 1990'lı yıllarda bilinen en az 23 kişiyi öldürmüş cerrah lakaplı meşhur seri katillerinden Dr. Martin Whitly'dir. İşte bu yüzden etraftaki en iyi ceza psikoloğu Bright'dır; cinayet aile işidir!

Üstün yeteneğini ve zekasını kullanarak New York Polis Departmanı'na suçları çözmesi ve katilleri durdurması için yardımcı olmaya başlayan Bright bir yandan da baskıcı annesi Jessica, televizyon muhabirliği yapan can sıkıcı derecede normal kız kardeşi Ainsley ve kendisiyle hala bağ kurmaya çalışan cinayete meyilli bir baba ile sürekli olarak büyüyen nevrozlarıyla uğraşmak durumundadır.

19-09/30/prodigal-son-1x02-foto6.jpg

PRODIGAL SON AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

Dizi; Lee Toland Krieger'ın yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.0 reyting oranı ve 4.05 milyon izleyici rakamlarını elde ederken ilk bölümünün erkenden yayına verilmesi göz önüne alındığında fena bir başlagıç yapmadı.

PRODIGAL SON 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Prodigal Son, Chris Fedak & Sam Sklaver'ın senaryosunu kaleme aldığı sezonun ikinci bölümü "Annihilator (Yok edici)" ile 30 Eylül 2019 Pazartesi akşamı Fox ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-09/30/prodigal-son-1x02-foto2.jpg

PRODIGAL SON 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Malcolm Bright, New York Polis Departmanı için dörtlü bir cinayeti çözme vakasını hiç düşünmeden kabul eder.

Bright seri katilin zihnine girdiğinde kendisini babasını yıllardır ilk kez görmenin yansımaları ile uğraşırken bulur.

Çocukluk döneminin korkutucu anılarıyla eziyet gören Bright bir soruyla karşı karşıyadır: Hayalleri sadece birer kabus mu yoksa gerçekten olan şeyler mi?

Oyuncu kadrosu: Tom Payne (Malcolm Bright); Michael Sheen (Dr. Martin Whitly); Bellamy Young (Jessica Whitly); Lou Diamond Phillips (Gil Arroyo); Aurora Perrineau (Dani Powell); Frank Harts (JT Tarmel); Halston Sage (Ainsley Whitly); Keiko Agena (Edrisa Guilfoyle).

Konuk oyuncu kadrosu: Kasjan Wilson (Genç Bright); Michael Esper (Jon Littman); Zachary Booth (Liam).

PRODIGAL SON YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-09/30/prodigal-son-1x02-foto1.jpg

19-09/30/prodigal-son-1x02-foto3.jpg

19-09/30/prodigal-son-1x02-foto4.jpg

19-09/30/prodigal-son-1x02-foto5-1569853252.jpg

19-09/30/prodigal-son-1x02-foto7.jpg

19-09/30/prodigal-son-1x02-foto8.jpg

"Prodigal Son" (Fox) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin