Project Blue Book 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Sezon finali fragmanı ve konusu

UFO araştırmaları temalı bilim-kurgu/gizem türündeki Project Blue Book'ta sezon finali zamanı! Sezon finali bölümünde neler olacak? Project Blue Book 1. sezon 10. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

History Channel'ın UFO araştırmaları odaklı dizisi "Project Blue Book" bu hafta sezonun dokuzuncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizi, haftaya sezon finali bölümü ile izleyiciyle buluşacak.

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Her bir bölümünde, Birleşik Devletler tarihinin en gizemli döneminde yaşanan olaylarla UFO teorilerini harmanlamış gerçek dosyalardan yararlanan dizinin son bölümünde uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia eden bir adam, karısı ile birlikte Mavi Kitap Projesi'nin merkezine gelir. Planı ise kendisine ne olduğunu bulana kadar Hynek ve Quinn'i rehin tutmaktır.

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, sezonun dokuzuncu bölümü "Abduction" ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.51 milyon izleyici rakamlarını elde ederek bir önceki bölüme izleyici sayısında artış yaşadı.

Sezonu 0.3 reyting ve 1.680 izleyici ortalamasıyla sürdüren Project Blue Book, geçtiğimiz haftalarda kanaldan resmi 2. sezon onayını almıştı.

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Project Blue Book; Alex Graves'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun final bölümü niteliğindeki 10. bölümü "The Washington Merry-Go Round" ile 12 Mart 2019 Salı akşamı History Channel ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington, DC'nin UFO akını ve saldırısına uğraması büyük bir paniğe neden olur.

Hynek (Aidan Gillen) ve Quinn (Michael Malarkey) çok geç olmadan tehdidin iç yüzünü keşfetmek durumundadır.

* Bölüme ismini veren "Washington Atlıkarıncası" olarak bilinen olay 1952'de Amerika'nın başkenti Washington'da yaşanmıştır.

BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

"Project Blue Book" 1. sezon 10. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin