Project Blue Book 1. sezon 8. bölüm ne zaman? UFO dizisinin yeni bölüm konusu ve fragmanı

UFO araştırmaları temalı bilim-kurgu/gizem türündeki Project Blue Book dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Project Blue Book 1. sezon 8. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

History Channel'ın UFO araştırmaları odaklı dizisi "Project Blue Book" bu hafta sezonun yedinci bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Her bir bölümünde, Birleşik Devletler tarihinin en gizemli döneminde yaşanan olaylarla UFO teorilerini harmanlayan gerçek dosyalardan yararlanan dizinin son bölümünde izci grubuyla birlikte ormanın etrafında uçan ilginç ve esrarengiz bir hava aracına tanık olan izcibaşının ortadan kaybolmasının ardından Dr. J. Allen Hynek konuyu araştırmak üzere görevlendirilir. Ancak bu kez tek başınadır çünkü Quinn, General Harding için özel bir görevdedir.

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, yedinci bölümü "The Scoutmaster" ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.31 milyon izleyici rakamlarını elde ederek bir önceki bölüme göre düşüş gösterdi.

Bir önceki haftaya göre izleyici sayısında %21.37 oranında düşüş yaşayan dizi, sezonu 0.3 reyting ve 1.737 izleyici ortalamasıyla sürdürüyor.

Dizi, geçtiğimiz haftalarda kanaldan resmi 2. sezon onayını almıştı.

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Project Blue Book; Thomas Carter'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 8. bölümü "War Games" ile 26 Şubat 2019 Salı akşamı History Channel ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Dr. J. Allen Hynek (Aidan Gillen) ve Quinn (Michael Malarkey), bir ordu müfrezesinin UFO saldırısına uğramasının ardından konuyu araştırmak için görevlendirilirler.

İkili, saldırının etkisiyle hem fiziksel hem psikolojik açıdan muzdarip olan askerleri bulmakla işe koyulur.

BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

"Project Blue Book 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin