Quantico 3. sezon onayını aldı!

ABC, izlenme oranlarının düşüklüğü nedeniyle geleceği sallantıda olan ajan temalı dizisine sahip çıktı ve Quantico'ya resmi 3. sezon onayını verdi.

Amerikan ulusal televizyon kanallarının yeni sezon onayı ve iptal kararlarını açıkladığı şu günlerde geleceği merakla beklenen dizilerden birisi de Quantico'ydu.

QUANTICO İPTALDEN KURTULDU!

Yayıncı kanal ABC, izlenme oranlarının düşüklüğü nedeniyle geleceği sallantıda olan ajan temalı dizisine sahip çıktı ve Quantico'ya resmi 3. sezon onayını verdi.

QUANTICO 3. SEZON DETAYLARI

Yeni sezon öncesi diziyle ilgili bazı değişiklikler var:

* Dizinin ilk iki sezonu 22 bölümden oluşurken üçüncü sezon için 13 bölümlük sipariş verildi.

* Dizinin yaratıcı/yürütücü yapımcısı Josh Safran yeni sezon için dizi sorumlusu görevinden ayrılırken yerine gelecek isim konusunda arayışlar sürüyor. Safran diziyle bağlarını koparmayacak ve danışman yapımcı rolünde kadroda yer almaya devam edecek. Yapımcı, konuyla ilgili The Hollywood Reporter'a yaptığı açıklamada "Dizideki anlaşmam sadece iki senelikti. Diziyi güzel bir yerde ve yetenekli ellere bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

17-05/16/priyanka-chopra.png

* Dizinin prodüksiyonu New York'ta gerçekleştirilmeye devam edecek. Ancak yeni showrunner'ın bulunmasının ardından prodüksiyonun Los Angeles'a taşınma ihtimali de kulislerde bir süredir konuşuluyor.

ABC Studios ve Mark Gordon yapımcılığındaki Quantico, 2015 sonbaharında ekran macerasına sonradan izlenme rakamları dahil edildiğinde oldukça iyi izlenme oranlarıyla başlamışken, ilk sezonunun ikinci yarısından itibaren düşüşe geçmişti. Bu düşüşün 15 Mayıs'ta "Resistance" isimli bölümle finali gerçekleşen ikinci sezonda da durdurulamadığı görülüyordu.

QUANTICO REYTİNGLERİ

İkinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.7 reyting ortalaması elde eden dizinin ilk sezon ile kıyaslandığında yüzde 45'lik bir düşüş gösterdiği gözlemlenirken, 2.8 milyon izleyici ortalaması ile ise geçen sezona göre yüzde 36'lık önemli bir düşüş yaşadığı görüldü.

17-05/16/quantico-2-sezon.jpg

Tüm bunlara rağmen dizinin Chopra gibi uluslararası üne sahip bir başrole sahip olması ve ABC Studios'un uluslararası satışlardan elde ettiği kar dizinin yeni bir sezon onayı almasında etkili oldu.

QUANTICO 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Priyanka Chopra, Blair Underwood, Jake McLaughlin, Johanna Braddy, Aunjanue Ellis, Yasmine Al Masri, Russell Tovey ve Pearl Thusi gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin 2017-18 televizyon sezonunda hangi tarihte ekranlara gelmeye başlayacağı henüz belirsiz.

"Quantico" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin