Ramo'dan ayrılan Cemre Baysel Sol Yanım dizisinde başrol oldu!

Ekranların sevilen ismi Cemre Baysel yeni dizi ile dönüyor.

Merve Mutlu
16 Temmuz 2020 - 17:00
Gündem

Başrollerinde Sibel karakteri ile Esra Bilgiç'in, Ramo karakteri ile de Murat Yıldırım'ın yer aldığı Ramo dizisinde Fatoş karakterini canlandıran Cemre Baysel, dizinin sezon finali yapması ile kadrodan senaryo gereği ayrıldı. Ani ayrılığı ile herkesi şaşırtan oyuncunun yeni sezonda başka bir dizi ile kamera karşısına geçeceği öğrenildi.

20-07/16/cemre-baysel.jpg

Yeşil Deniz dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Baysel kariyeri boyunca İsimsizler, Payitaht Abdülhamid, Elimi Bırakma ve Ramo dizilerinde rol almıştı. Ramo dizisinin kadrosundan ayrılan oyuncunun, Star TV için hazırlanan ve BKM Yapımcılığında çalışmaları devam ettirilen Sol Yanım dizisinde rol alacağı öğrenildi. Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Defne Samyeli, Deniz Barut gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren dizinin başrolünde Cemre Baysel ile Özge Yağız birlikte rol alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin