Hande Yılmaz İyi Günde Kötü Günde dizisine katıldı!

İyi Günde Kötü Günde dizisinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
17 Temmuz 2020 - 10:30
Gündem

Başrollerinde Yasemin Allen, Elçin Sangu ve Ozan Dolunay'ın yer alacağı, O3 Medya imzalı yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin hazırlıkları devam ediyor. Oyuncu kadrosuna yeni isimlerin katıldığı dizi için okuma provaları devam ediyor. 

20-07/17/iyi-gunde-kotu-gunde.png

Şenay Gürler, Sinan Albayrak, Nergis Kumbasar, Derya Alabora, Ali Yağcı,Deniz Işın, Hakan Salınmış ve Tugay Erdoğan gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren dizinin ekibi geçtiğimiz gün ilk kez bir araya gelerek okuma provası yaptı. Konusu ve türü henüz açıklanmayan dizi için çalışmalar devam ediyor.

Hande Yılmaz İyi Günde Kötü Günde dizisine katıldı!

20-07/17/hande-yilmaz-1594972011.jpg

Daha önce Aslan Ailem ve Zengin ve Yoksul dizilerinde rol alan Hande Yılmaz, Yasemin karakteri ile İyi Günde Kötü Günde dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin