Resident Evil: Infinite Darkness dizisini tanıyalım!

Etkileyici ve gerçekçi görsellere yer veren destansı bir dizi... Resident Evil: Infinite Darkness 1. sezonuyla Netflix'te! Detaylar...

Etkileyici ve gerçekçi görsellere yer veren destansı bir dizi...

Resident Evil’ın korku, aksiyon ve gerilim dolu dünyasını şimdiye dek görülmemiş bir şekilde ekrana taşıyan anime dizisi "Resident Evil: Infinite Darkness" 1. sezonuyla Netflix'te başladı!

Hayatta kalma temalı korku türü video oyunları için bir dönüm noktası niteliğindeki Resident Evil serisi dünya çapında 110 milyonun üzerinde kopya satmayı başardı. Bilgisayar destekli animasyon olarak dizi hâline getirilen ve seri tarihinde bir ilk olma niteliği taşıyan bu dramada popüler karakterler Leon S. Kennedy ve Claire Redfield yer alıyor.

"RESIDENT EVIL: INFINITE DARKNESS" NASIL BİR DİZİ?

Peki, Resident Evil: Infinite Darkness'ta nasıl bir hikâye izleyiciyi bekliyor?

Raccoon City'de yaşanan korkunç olaylardan seneler sonra Beyaz Saray viral bir saldırıyla harap olduğunda Leon ve Claire, kendilerini karanlık ve ürkütücü bir komplonun içinde bulurlar.

Dizinin kadrosunda Nick Apostolides, Stephanie Panisello, Ray Chase, Jona Xiao, Billy Kametz, Joe J. Thomas, Doug Stone, Brad Venable, Toshiyuki Morikawa, Yuhko Kaida, Fumihiko Tachiki, Megumi Han, Kenji Nojima, Kazuhiko Inoue, Aruno Tahara, Mitsuru Ogata gibi isimler yer alıyor.

Yapımın 1. sezonu süreleri 26 ile 29 dakika arasında değişen 4 bölümden oluşuyor.

"Resident Evil: Infinite Darkness" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin