Sadakatsiz neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Kanal D'nin sevilen dizisi bu akşam yayınlanmayacak.

Merve Mutlu
06 Ocak 2021 - 15:51
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanmak üzere Dr. Foster adlı diziden uyarlanarak hazırlanan ve başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dizisi büyük bir başarıyla yayın hayatına devam ederken hayranlarını üzecek haber geldi.

21-01/06/sadakatsiz.png

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başaran sevilen dizi bu akşam yayınlanmayacak. Mıutlu bir ailesi olduğuna inanan ve kocasını çok seven Doktor Asya'nın, kocasının kendisini aldattığını ve yalanlarla yaşadığını öğrenmesi ile alt üst olan hayatını intikam almaya adamasını konu alan yapımın yeni bölüm tarihi merak ediliyor. 

Sadakatsiz neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

21-01/06/sadakatsiz-neden-yok.png

Bu akşam yayınlanması planlanan dizinin yeni bölüm tarihi 13 Ocak olarak belirlendi. Dizi, yılbaşı tatili nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin