Survivor Nisa Bölükbaşı Sihirli Annem dizisinin kadrosunda!

Sihirli Annem'in kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
06 Ocak 2021 - 16:21
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen adlı yeni dijital platformun dikkat çeken yapımı Sihirli Annem'in kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Sevilen isimleri bir araya getiren dizinin yeni oyuncusu Survivor'dan tanıdığımız bir isim...

21-01/06/sihirli-annem.png

Survivor yarışmasında tanıştığı Barış Murat Yağcı ile yaşadığı aşkla çok konuşulan Nisa Bölükbaşı, Acun Ilıcalı'nın yarışma programlarından çıkan her isim gibi kendisine bir projede yer bulmayı başardı. 

Survivor Nisa Bölükbaşı Sihirli Annem dizisinin kadrosunda!

21-01/06/nisa-bolukbasi.jpg

Ilıcalı'nın küçük kızı Melisa'nın eski bölümleri zevkle izlemesi nedeniyle yeniden çekilmesine karar verilen dizinin kadrosu: Açelya Topaloğlu, Nevra Serezli, Nergis Kumbasar, Perihan karakterini Lale Başar canlandıracak. Betüş'ün fani kocası Sadık'ı Emre Altuğ, Eda'yı Tara Mcmillen'ın, Yavuz'u da Ogeday Girişken canmnlandıracak. Henüz karakteri bilinmeyen Bölükbaşı setten kareler paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin