Şahsiyet Dizisi Show TV’de! Ne Zaman Başlayacak?

Şahsiyet dizisi Show TV’de ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İlk defa televizyon ekranlarında yer alacak olan Şahsiyet ne zaman Show TV'de yayınlanacak?


20 Haziran 2021 - 00:24
Gündem

Bazı yapımlar vardır, iyi hikayeleriyle dikkat çeker. Bazı yapımlar vardır oyunculuklarıyla adından çokça söz ettirir. Şahsiyet dizisi ise iki taraftan da başarıyı yakalamış olan bir dizi. Haluk Bilginer gibi usta bir oyuncunun oyunculuk yeteneklerini gördüğümüz bir yapım oldu. Öyle ki usta oyuncu bu diziyle beraber 47.Uluslararası Emmy Ödülleri kapsamında “En iyi Erkek Oyuncu” ödülünü almıştı. İşte şimdi Şahsiyet dizisi Show TV’de ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Şahsiyet Dizisi Show TV’de Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin televizyonda ilk defa Show TV’de yayınlandığını göreceğiz. Birçok dizisine final yaptıran kanal, böylece yaz döneminde de kadrosunu güçlendirmiş olacak. Daha doğrusu dizi kategorisini zenginleştirmiş olacak.

Daha önce dijital platformda yayınlanan dizinin kaç bölümü olduğu gibi konuları da merak ediyor olabilirsiniz. Bu konuda da bilgi verelim. Dizi her bölümü 1 saat civarında olmak üzere toplam 12 bölüm olarak yayınlandı.

Ay Yapım imzalı dizi, toplam 12 bölüm devam etti ve tek sezon olarak kaldı. Final yapan dizinin Show TV ekranlarında da haftalık olarak yayınlanması bekleniyor. İlk bölüm için ise çok fazla beklemeye gerek kalmayacak.

Dizi 29 Haziran akşamı saat 23:00’da birinci bölümüyle beraber Show TV kanalında yayınlanacak. Dizinin yayın günü olarak Perşembe’nin seçildiğini görüyoruz. 12 hafta boyunca devam edeceğini düşündüğümüz dizi, televizyon ekranlarında ne kadar dikkat çekecek göreceğiz.

Dijital platformlarda ne kadar dikkat çektiği tartışılmaz bir durum. O kadar başarılı bulundu ki ödülleri beraberinde getirdi. Dizinin konusu, oyuncuları ve bölümleri gibi detayları için de paylaşımlar yapacağız. Şimdilik Şahsiyet dizisi Show TV’de ekranlara gelecek demekle kalalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin