Sandık Kokusu 1. bölümüyle bu akşam Show TV'de başlıyor! Sandık Kokusu oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Show TV'nin bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Sandık Kokusu farklı hikayesiyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Sandık Kokusu 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Sandık Kokusu dizisi hangi gün başlıyor? Sandık Kokusu Karsu kimdir? Özge Özpirinçci kimdir? Sandık Kokusu Filiz kimdir? Demet Akbağ kimdir?

Volkan Usta
06 Aralık 2023 - 19:01
Kültür Sanat

Show TV'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Sandık Kokusu bu akşam 1. bölümüyle başlıyor! Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Sandık Kokusu oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Sandık Kokusu dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...İşte detaylar! Sandık Kokusu dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

Karsu (Özge Özpirinçci): Hayat Karsu’yu ergenlikten beri yıpratmaya başlar. Ama o başına gelen her şeye rağmen dik duruşundan, kendince çözümler üretip hayata tutunmaktan asla vazgeçmez. Bu hayatta en çok da anne olmayı sevmiştir. Annesiyle olan çetrefilli ilişkisi, eşi ve çocuklarıyla yaşadıkları, anne olmanın verdiği yükümlülükler, onu zaman zaman isyan etme noktasına getirse de, asla pes etmez; Karsu kendi hikayesinin kahramanıdır.

Filiz (Demet Akbağ): Filiz hep güçlü ve dominant bir karakterdir. Genç kızlığından beri güzelliği dillere destandır; yaşlanmak ise onun için bir kâbustan farksızdır. Yaşından genç giyinir, övgülerle beslenir. Acelecidir, kendi bildiği en doğrudur. Umursamaz, şen şakrak, alaycı yapısı, içindeki kırılgan kadını kamufle etmek içindir. Bunların yanında asla kötü bir anne değildir, ama zordur.

Reha (Necip Memili): Adanalı zengin bir ailenin oğludur. Karsu’yla kısa bir flört dönemi sonrası evlenmiş ve üç çocuk babası olmuştur. Karsu’yu hem çok sever hem de bir yandan nefret eder. Kompleksli bir adamdır. Karsu’nun donanımını içten içe kıskanır, onun kendinden iyi olmasını istemez, yersiz kıskançlıklar yaparak durduk yere gerginlik çıkarır. Onunla bir günü mutlu geçirmek imkansızdır.

Atilla (Metin Akdülger): Yeni kitabı için insanlardan mümkün olduğunca uzağa, inzivaya çekilen bir yazardır. Cennet Sitesi’ne Filiz’e kiracı olarak yerleşir. Kararlı ve sert biridir. Sakin ve kendi halinde gözükmesine rağmen herkesten sakladığı bir sırrı vardır. Çeşitli tesadüfler Atilla’yı Karsu ile arkadaşlığa sürükler. Gençliğini yaşayamamış olan Atilla, Karsu’nun doğallığı karşısında hayrete düşer.

Tılsım (Mine Akdin): Karsu’nun büyük kızıdır. Yaşanılan durumlar onu olumsuz etkilese de her şeye rağmen annesinin yanında durmaya çalışır.

Kuzey (Sarp Kaan Altınçapa): Karsu’nun kaybolan oğludur.

Selin (Miray Yeral): Karsu’nun en küçük çocuğudur, babasına düşkündür.

Sandık Kokusu yeni bölümleriyle her Çarşamba Show TV'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin