Sandık Kokusu'nun Reha'sı kimdir? Necip Memili kimdir?

“Sandık Kokusu”nda Reha karakterini canlandıran Necip Memili bakın projenin bilinmeyenlerini nasıl anlattı. Peki Sandık Kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu dizisi nerede yayınlanacak? Sandık Kokusu dizisinin konusu ne? Sandık Kokusu dizisinde kimler rol alacak? Sandık Kokusu dizisi ne zaman yayınlanacak? Sandık Kokusu dizisi uyarlama mı? Necip Memili kimdir?

Volkan Usta
06 Aralık 2023 - 21:08
Kültür Sanat

Show TV'nin yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu “Sandık Kokusunda Reha karakterini canlandıran Necip Memili bakın projenin bilinmeyenlerini nasıl anlattı.

Show TV ekranlarında bir aile draması izleyeceklerini belirten Memili karakteri hakkında şunları söyledi; “Reha, Karsu’yla evli 3 çocuk babası, hayatında çok değişik şeyler ararken sevdiği kadınla birdenbire çocuklu bir evin içerisine düşmüş. Bundan bunalan, karısının ilgisinden, sevgisinden uzaklaşmış, hayatı başka yerlerde arayan, karısını bu yüzden darlayan, hayatı ona zehir eden bir adam olarak izleyeceğiz Reha’yı.”

Oyuncu kendisini önce senaryonun sonra da oyuncu kadrosunun etkilediğini belirtti; “Çok güzel yazılmış bir senaryo. Çok dramatik, çok güzel anları var. İkincisi tabii ki de oyuncu kadrosu, çok iyi aktör ve aktrislerle oynuyorum. Demet Akbağ başta olmak üzere, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve diğer oyuncu arkadaşlarım çok yetenekli, çok önemli aktörler ve aktrisler bu da benim bu işe yönelmemin en büyük etkenlerinden bir tanesi oldu. Projenin cazip yönleri için bunu söyleyebilirim.”

Hazırlık ve çekim süreçlerine dair ise şunları söyledi; “1-2 hafta boyunca okuma provaları, kostüm, makyaj provaları yapıldı ve dizinin ilk 12 gününü Adana’da çektik, çünkü Adanalı bir ailenin hikayesiyle başlıyor. Aslında ben Adanalı bir ailenin reisiyim diyeyim. Karsu, İstanbul’dan benim yanıma geliyor, evleniyor ve orada yaşamaya başlıyor, üç tane çocuğu oluyor. Çocuğu kaybolduktan sonra artık hayatı bambaşka bir hale gelince de İstanbul’a dönüyor. Hazırlık ve çekim süreci çok iyi geçti. Çok iyi bir ekiple çalışıyoruz. Nezaket yönetmenimiz çok tatlı, çok iyi, çok ince eleyip sık dokuyor. İzleyicilerimize çok keyifli, çok iyi bir drama izletmek istiyoruz çünkü.”

İzleyiciyi nelerin beklediğini ise sürprizleri bozmadan şöyle aktardı; “Bir anne-kız hikayesi, bir kuşak hikayesi, bir aile çatışması hikayesi. Her karakterin çok ayrı işlenmiş, çok özenle işlenmiş yanları var. Bunları izleyecek Show TV izleyicileri. Her bölümün çok can alıcı olayları ve can alıcı finalleri var. Umarım uzun soluklu ve herkesin keyif alarak izleyeceği bir iş olur. Herkese çok teşekkür ediyorum, görüşmek üzere.”

NECİP MEMİLİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

27 Mayıs 1980 tarihinde Adana’da doğan Necip Memili, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunudur. Üniversite yıllarından bu yana birçok tiyatro oyununda yer alan oyuncu dizi kariyerine 2006 yılında ‘Yaprak Dökümü’ ile başlamıştır. ‘Dila Hanım’, ‘Hanımın Çiftliği’, ‘Yalan Dünya’, ‘Bedel’, ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ ve ‘Dolunay’ gibi yapımlarda rol alan Memili, Ay Yapım imzalı “Şahsiyet” ve “Çukur” performansıyla büyük beğeni toplamıştır. Sinema filmlerinden bazıları; Karakomik Filmler “2 Arada ve Kaçamak”, ‘Halam Geldi’, ‘Sürgün İnek’, ‘Yok Artık’ ve ‘Kaçma Birader’ dir,. Son olarak Gold Yapım imzalı ‘Kanunsuz Topraklar’ dizisinde Ali Gelik karakterini canlandırmıştır.

Merakla beklenen “Sandık Kokusu” 6 Aralık Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin