Sefirin Kızı için Bomba İddia! Neslihan Atagül Geri mi Dönüyor?

Sefirin Kızı için Neslihan Atagül iddiaları gündeme gelmeye başladı. Neslihan Atagül geri mi dönüyor? Sefirin Kızı final yapacak mı? Tuba Büyüküstün ayrıldı mı?

Oğulcan Özsezgi
03 Mayıs 2021 - 01:50
Gündem

Sefirin Kızı, sonu hüsrana doğru gidecek dizilerden biri gibi değerlendirilmeye başlandı. Fakat gelen son haberler finalin bile ertelenmesinin söz konusu olabileceğini gösteriyor. Neslihan Atagül geri mi dönüyor soruları da sosyal medyaya yansımış durumda. Peki, durum ne? Bitecek derken yeniden yükseliş mi göreceğiz? Büyük değişikliklerin haberleri mi geliyor?

Sefirin Kızı için Neslihan Atagül Geri Dönecek Deniyor

Aslında dizi çok iyi bir giriş yapmış ve reyting listelerine sıkı bir şekilde tutunmuştu. Dizinin hayran kitlesini geçtim, sosyal medyada da bir tartışma potansiyeli oluşmuştu.

Yeni bölümlerden sonra dizinin takipçilerinin senaryo üzerine konuşmalar başlattığını bile hatırlıyorum. Neyse uzatmayalım. Ardı ardına aksilikler geldi. Önce Neslihan Atagül geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalandı ve diziden ayrıldı.

21-05/03/sefirin-kizi-icin-neslihan-atagul-2.jpg

Sonra pandemi durumu oluştu ve çekimler aksadı. Bir gitti bir geldi derken, reyting ağacı bükülmeye başladı. 2.sezon bomba gibi geçecek, umutlar yüksek derken adeta aşağı doğru bir seyir oluşmaya başladı.

Bu etapta dizi bir karakter kazandı. Hem de çok ünlü bir karakter. Girdiği her diziye güç katan Tuba Büyüküstün, Mavi karakteri ile Sefirin Kızı’na dahil oldu.

Artık dizi uzar ve reytingler yükselir derken olmadı olmadı. Sonuçta karar bambaşka olmuştu. 52.bölümle beraber artık dizi final yapacak haberleri yayılmaya başlandı.

Fakat dedik ya beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Birincisi Tuba Büyüküstün diziden ayrıldı. Bu bölümde Mavi karakteri için son gelmiş olacak. Sosyal medyadan da konuya ilişkin duyuru yapıldı.

Zaten 52.bölümde final yapılacağı söylendiği için bu ismin ayrılmasına çok sürpriz gözüyle bakılmadı. Asıl sürpriz şu ki Neslihan Atagül.

21-05/03/sefirin-kizi-icin-neslihan-atagul-1.jpg

Neslihan Atagül Geri mi Dönecek?

Söylenene göre hastalığını atlatan ünlü isim diziye geri dönecek. Hatta ismin dönmesi sonrasında final kararının da rafa kalkabileceği iddia edildi. Final için mi gelecek diziye yeniden can vermeye mi gelecek ya da gelecek mi bunları 52.bölümde öğreneceğiz. Çünkü karakterin 52.bölümde geri dönmesi beklenmekte. Ünlü oyuncu bu konuda bir şey diyecek mi onu da bekleyip göreceğiz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin