Young Rock 2. sezon olacak mı? Dwayne Johnson'lı dizinin geleceği belli oldu!

"The Rock" lakabıyla bilinen Dwayne Johnson'ın merkezinde olduğu NBC dizisi Young Rock'ın geleceği belli oldu! NBC diziye resmi 2. sezon onayını verdi! Detaylar...

16 Şubat 2021'de başladığı ekran serüveninde ilk sezonunu sonlandırmaya yaklaşan NBC komedi dizisi "Young Rock" 2. sezon biletini cebe koydu!

"The Rock" lakabıyla bilinen eski profesyonel güreşçi ve aktör Dwayne Johnson'ın gerçek yaşam hikayesine dayanan ve Johnson'ın yaşamından çeşitli kesitler sunan dizi, yayıncı kanal NBC'den resmi 2. sezon onayını aldı.

YOUNG ROCK REYTİNGLERİ ONAYI GETİRDİ!

NBC'den gelen açıklamalara göre Young Rock, 18-49 yetişkin yaş kategorisinde sezonun 2 numaralı yeni komedisi konumunda yer alırken, pilot bölüm 13.4 milyon izleyici tarafından takip edilmiş durumda.

Dizi, bu başarısının yanında 60 gün boyunca 3.6 milyon dijital görüntülemeyle bu alanda da oldukça başarılı bir düzeyde.

21-05/03/young-rock-izle.jpg

YOUNG ROCK NASIL BİR DİZİ? OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizi, güçlü ve dirençli bir ailede büyümekten, profesyonel güreş ailesinin vahşi karakterleriyle çevrili olmaya ve Miami Üniversitesi'nde futbol oynamaya kadar, Dwayne'i bugün olduğu adam haline getiren çılgın hayatını ve yol boyunca tanıştığı karakterleri merkezine alıyor.

Young Rock'ın oyuncu kardrosunda Johnson ile birlikte Joseph Lee Anderson, Stacey Leilua, Adrian Groulx, Bradley Constant, Uli Latukefu, Ana Tuisila, Fasitua Amosa ve John Tui yer alıyor.

Universal Television, Seven Bucks Productions & Fierce Baby Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Johnson, Nahnatchka Khan, Jeff Chiang, Dany Garcia, Hiram Garcia, Brian Gewirtz ve Jennifer Carreras'tan oluşuyor.

21-05/03/young-rock-foto.jpg

NBC'DEN YENİ SEZON ONAYINI KAPAN DİZİLER

The Blacklist, Chicago Fire, Chicago Med, Chicago P.D., Law & Order: SVU, Mr. Mayor, New Amsterdam, This Is Us ve Transplant kanalın yeni sezon onayı verdiği diğer diziler arasında.

"Young Rock" (NBC) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin