Servet dizisi yayın tarihi belli oldu! Oyuncuları ve konusu hakkında

Show Tv yeni dizisinin yayın tarihini açıkladı. Servet dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları ve konusu ile ilgili merak edilenler haberimizin devamında...

Nurşah
03 Nisan 2018 - 14:58
Yeni Bölüm

Emir Khalilzadeh'in yönetmen koltuğunda oturduğu Show Tv ekranlarında gösterime başlayacak olan dizinin yayın tarihi sonunda belli oldu! Servet dizisi ne zaman başlıyor? Servet dizisi oyuncuları, konusu ne ve merak ettiğiniz her şey yazımızda yer alıyor...

18-04/03/servet-dizisi-ne-zaman-basliyor.png

Servet dizisi ne zaman başlıyor?

Show Tv, uzun zamandır tanıtımını yaptığı iddialı oyunculardan oluşan yeni dizisi için geri sayıma başladı. Servet dizisi 12 Nisan Perşembe günü saat 20.00'de ekranlarda olacak... Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu da oldukça yetenekli isimlerden oluşuyor.

Servet dizisi oyuncuları

Başrollerinde Yusuf Çim, Bahar Şahin ve Ali Sürmeli'yi izleyeceğimiz dizide başarılı oyunculara Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli, Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz ve Miray Akay eşlik edecek...

Servet dizisi konusu

Başrollerini Bahar Şahin ve Yusuf Çim'in paylaştığı dizide, yetiştirme yurdunda büyüyen Ferah'ın (Bahar Şahin) aslında büyük bir ailenin kızı olduğunu öğrenmesi ile gelişen olaylar anlatılıyor. Ferah'ın yolu, evlatlık olarak büyüyen Can Yiğit (Yusuf Çim) ile kesişir. Bir anda ortaya çıkan ve paylaşılamayan bir servetin entrika dolu olaylarının tam ortasında kendilerini bulan ikilinin karşısına pek çok engel çıkacaktır.

18-04/03/servet-dizi-yusuf-cim-kimdir.jpg

Yusuf Çim kimdir?

1991 doğumlu olan yakışıklı oyuncu, Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde öğrenimini sürdürmektedir. 2009 yılından itibaren Media Markt Eti Avea Blast İpragaz Castrol gibi birçok ünlü markanın katalog çekimlerinde ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır. 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy göstermiştir. Fashion Week Günsel Ülkü Forever Young gibi defileler ve Damat Kiğili Tween Ralp Lauren Hatemoğlu Polo Mango Marks Spencer gibi tanınmış markalar için podyuma çıkmıştır. 

Ayrıca çeşitli dizilerde rol alarak izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Ezra, Çilek Kokusu, Hanım Köylü, İçimdeki Fırtına, Seven Ne Yapmaz yer aldığı yapımlar arasındadır. Son olarak da Servet dizisinde Can karakteri ile seyirci karşısına çıkacaktır.

18-04/03/bahar-sahin-kimdir-1522755932.jpg

Bahar Şahin kimdir?

26 Mayıs 1997'de Artvin'de doğan genç oyuncu ilk olarak O Hayat Benim adlı dizide izleyicilerin karşısına çıkmıştır. 2017 senesinde yayınlanan Lise Devriyesi dizisinde de Işıl karakterini canlandıran Bahar Şahin, Show ekranlarında 13 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan Servet dizisinde başrol oynayacaktır.

Servet dizisi fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin