Ufak Tefek Cinayetler Avukat kimdir?

Star Tv'nin sevilen dizisi başrol oyuncularıyla olduğu kadar yardımcı karakterleri ile de izleyicilerin dikkatini çekiyor. Kendine has tarzı ile merak uyandıran Ufak Tefek Cinayetler Avukat kimdir?

Nurşah
03 Nisan 2018 - 16:18
Yeni Bölüm

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Tülin Özen ve Aslıhan Gürbüz'ü izlediğimiz Star Tv ekranlarının sevilen dizisinin her bir karakteri olay oluyor ve merak ediliyor... Ufak Tefek Cinayetler Avukat kimdir?

18-05/29/ufak-tefek-cinayetler-avukat.jpg

Ufak Tefek Cinayetler Avukat 

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bulunduğu her sahnede söyledikleri ile olay olan Avukat Hanım izleyiciler tarafından merak edilmektedir. Sarmaşık Sitesi sakinlerinin boşanma avukatı olan karakterimiz, her gün pek çok çifti ayırsa da kendisi başarılı bir evliliği olduğunu söylemiştir. Ufak Tefek Cinayetler Avukat rolü Özlem Tokaslan tarafından canlandırılmaktadır.

18-04/03/ufak-tefek-cinayetler-avukat-ozlem-tokaslan.jpg

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Avukat Hanım'ı Özlem Tokaslan kimdir?

13 Kasım 1973 tarihinde doğmuştur. 1997 yılında Anadolu Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü'nden mezun olmuştur. Ömre Bedel adlı dizide Raziye karakteri ile televizyon dünyasına adım atmış ve günümüze dek çeşitli dizilerde rol almıştır. 

Özlem Tokaslan son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde tuttuğunu koparan ve farklı bir kişilik olan Avukat karakteri ile karşımıza çıkmaktadır.

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin