Sinan Albayrak Kalk Gidelim dizisinde!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinde Nehir'in babası Ali karakterini canlandıracak oyuncu belli oldu. Sinan Albayrak kadroda!


27 Şubat 2019 - 12:18
Gündem

Sevilen aile komedi dizisinde Nehir'in babası Ali Demir karakterini kimin canlandıracağı bir süredir merak ediliyordu. En sonunda bu karakteri kimin canlandıracağı belli oldu. Sevilen isim Sinan Albayrak Kalk Gidelim dizisi kadrosuna dahil oldu!

 

Sinan Albayrak Kalk Gidelim'de!

Kalk Gidelim'e geçtiğimiz haftalarda Nilay Deniz, Nehir karakteri ile dahil olmuştu. Kısa sürede beğeni kazanan bu karakterin babası da dizide bahsedilen isimler arasındaydı. Ali Demir karakterini canlandırması için düşünülen isimler ise usta oyuncular Altan Erkekli, Erdal Özyağcılar ve Sinan Albayrak idi...

 

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre Kalk Gidelim'de Ali Demir karakterini canlandıracak oyuncu Sinan Albayrak olarak belirlendi. 1973 senesinde Almanya'da dünyaya gelen başarılı ismi Parmaklıklar Ardında, Kurtlar Vadisi, Ferhunde Hanımlar, O Hayat Benim gibi sevilen dizi projelerinde izledik...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin