Speechless dizisine 3. sezon onayı çıktı!

ABC kanalı bünyesindeki komedi dizisi Speechless için resmi 3. sezon onayı geldi! Yeni sezon kaç bölümden oluşacak ve ne zaman başlayacak?

Volkan Küçükel
11 Mayıs 2018 - 18:04
Gündem

DiMeo ailesinin bir yere gittiği yok! ABC, aile komedisi "Speechless" ile yola devam dedi!

SPEECHLESS DİZİSİNE 22 BÖLÜMLÜK YENİ SEZON ONAYI!

Dizini yıldız oyuncusu Minnie Driver'ın sosyal medya hesabından verdiği müjdeye göre ABC, Speechless için 22 bölümlük 3. sezon onayını verdi.

18-05/11/minnie-driver-twitter.jpg

SPEECHLESS 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2016 sonbaharında yayın hayatına başladığından bugüne kadar Çarşamba akşamları (8:30 PM) izleyicilerle buluşan Speechless'in 3. sezon bölümleri önümüzdeki sonbar döneminden itibaren ekranlarda olacak.

20th Century Fox TV ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizi 18 bölümden oluşan ikinci sezonunu 21 Mart'ta tamamlamış ve sezonu 18-49 yetişkin yaş kategorisinde kendi zaman dilimi ve sonraki yedi günlük izlenme oranları göz önüne alındığında 1.4 reyting oranı ile tamamlamıştı.

18-05/11/speechless-poster.jpg

Engelli ve bakıma muhtaç bir çocuğa sahip bir ailenin etrafında şekillenen hikayeye sahip dizinin oyuncu kadrosunda Minnie Driver, John Ross Bowie, Mason Cook, Michah Fowler, Kyla Kennedy, Cedric Yarbrough, Marin Hinkle, Jonathan Slavin, McKaley Miller ve David Lengel gibi isimler yer alıyor.

Scott Silveri ile birlikte Jake Kasdan (Fresh of the Boat) ve Melvin Mar dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

18-05/11/speechless-dizisi-abc.jpg

ABC KOMEDİLERİNDE İPTAL-ONAY DURUMLARI

Speechless böylelikle 2018-19 sezonu için Modern Family, The Goldbergs ve Roseanne'in ardından ABC kanalının onay verdiği bir diğer komedi dizisi oldu.

Kanalın Alex, Inc., American Housewife, black-ish, Fresh Off the Boat ve Splitting Up Together gibi komedi dizilerinin geleceği için duyuracağı kararlar ise merakla bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin