The Detour 4. sezon onayını aldı!

TBS kanalının The Detour isimli komedi dizisine 4. sezon onayı çıktı. The Detour yeni sezon detayları...

Volkan Küçükel
11 Mayıs 2018 - 21:00
Gündem

Jason Jones ve Samantha Bee ikilisinin yaratıcısı olduğu aile yolculuğu temalı komedi dizisi "The Detour" yeni sezon onayını kaptı.

THE DETOUR İLE YOLCULUĞA DEVAM!

Yayıncı kanal TBS, popüler komedisine resmi 4. sezon onayını verdi.

18-05/11/the-detour-4-sezon.jpg

Ekran macerasına başladığı 2016 senesinden bu yana TBS için memnun edici bir ekran grafiği ortaya koyan The Detour, 10 bölümlük üçüncü sezonunu 27 Mart'ta noktalamıştı.

THE DETOUR REYTİNGLERİ

Dizinin üçüncü sezonu izlenme oranlarında TBS'teki yayını dışında VOD ve dijital platformlardaki rakamların eklenmesiyle 25 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. TBS'in sunduğu verilere göre dizinin üçüncü sezon bölümleri dijital ortamda ikinci sezona kıyasla izlenme oranlarında yüzde 74'lük bir yükseliş gösterdi.

18-05/11/the-detour-dizisi.jpg

The Detour'un oyuncu kadrosunda Jason Jones dışında Natalie Zea, Ashley Gerasimovich ve Liam Carroll gibi isimler rol alıyor.

Dizinin yürütücü yapımcılığını ise Jones, Bee ve Brennan Shroff üçlüsü üstlenmekteler.

Bu kararla birlikte; The Last O.G., Search Party ve Final Space'in ardından The Detour da TBS'in son dönemde yeni sezon onayını verdiği diziler arasına ismini yazdırmış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin