The Originals uzantısı yeni dizi Legacies'i tanıyalım!

The Vampire Diaries ve The Originals dizilerinden tanıdık oyuncuları göreceğimiz yeni dizi Legacies, The CW'dan resmi dizi onayını aldı. Legacies dizinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
13 Mayıs 2018 - 22:15
Gündem

The Vampire Diaries'ın uzantı dizisi The Originals bu kez kendi bünyesinden yeni bir dizi çıkarıyor!

Beşinci ve final sezonu devam etmekte olan The Originals'ın spinoff projesi "Legacies" dizisi The CW kanalından resmi dizi onayını aldı.

18-05/13/legacies-the-cw.jpg

LEGACIES DİZİSİNİN KONUSU

Peki, The Vampire Diaries ve The Orijinals'ın geleneğini sürdürecek dizide bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

The Vampire Diaries ve The Originals'tan tanıdık karakterlerin geçiş yapacağı Legacies'te hikaye farklı doğaüstü yetenek ve özelliklere sahip genç ve yetenekli kahramanlarımızın okuduğu Salvatore Yatılı Okulu çevresinde ve The Originals'tan tanıdığımız Hope karakterinin merkezinde geçiyor.

18-05/13/julie-plec-twitter.jpg

Klaus Mikaelson'ın 17 yaşındaki kızı Hope Mikaelson, Alaric Saltzman'ın ikiz çocukları Lizzie ve Josie Saltzman ile diğer genç yetişkinler en kötü dürtülerine rağmen pek geleneklerine uymayacak şekilde yetiştirilmişlerdir.

Cevap bekleyen soru ise şu: Bu genç cadılar, vampirler ve kurtadamlar olmak istedikleri kahramanlar mı, yoksa doğdukları kötüler mi olacak?

18-05/13/hope-legacies.jpg

LEGACIES OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Warner Bros. Television, CBS Television Studios, My So-Called Television ve Alloy Entertainment ortak yapımcılığındaki Legacies'in oyuncu kadrosunda Matthew Davis (Alaric Saltzman), Danielle Rose Russell (Hope) dışında Aria Shahghasemi, Quincy Fouse, Kaylee Bryant ve Jenny Boyd gibi isimler rol alıyor.

Julie Plec ve Brett Matthews ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isim ile birlikte Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo yer alıyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin