Suç gerilim dizisi The Mire 2. sezonuyla döndü! Yeni bir ceset ve olaylar!

Şiddetli sel Gronty ormanında başka bir ceset daha ortaya çıkarır... The Mire (Rojst) 2. sezon Netflix'te başladı! Detaylar...

Yüzyılın seli, Gronty ormanında başka bir ceset daha ortaya çıkarır ve olaylar gelişir...

THE MIRE 2. SEZON BAŞLADI!

Netflix'in suç - gerilim türündeki Polonya yapımı dizisi "The Mire (Rojst)" yeni bir dava konusunun ele alındığı 2. sezonuyla Netflix'te!

"The Mire ’97" ismiyle lanse edilen yeni sezon, süreleri 53 ile 61 dakika arasında değişen 6 bölümden oluşuyor. İlk sezon 5 bölümden oluşmaktaydı.

İlk sezon; 1980'lerin başında bir Polonya kasabasında bir fahişe ve bir gençlik liderinin öldürülmüş hâlde bulunmasının ardından polisin vakayı ele alış biçiminin iki gazeteciyi şüphelendirmesiyle gelişen olayları yansıtıyordu.

Peki, yeni sezonda izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

"THE MIRE ’97" KONUSU

Yeni sezonda; şiddetli bir selin Gronty ormanında ortaya çıkardığı cesedin, hem 1990'ların yolsuzluk ve sahtekârlıklarını hem de 2. Dünya Savaşı'nın uzun süredir saklanan sırlarını beraberinde getirmesine tanıklık ediyoruz.

Ormanda bulunan ceset yeni gizli gerçeklerin ortaya çıkmasına neden olurken; cinayet, kökleri 2. Dünya Savaşı'na kadar uzanan geniş bir yolsuzluk ve dolandırıcılık kanalı açıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu Andrzej Seweryn, Dawid Ogrodnik, Zofia Wichłacz, Magdalena Walach, Piotr Fronczewski, Agnieszka Żulewska, Ireneusz Czop, Zbigniew Waleryś, Jacek Beler ve Nel Kaczmarek'ten oluşuyor.

"The Mire '97" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin