Suç-gerilim türündeki Benim Adım Yara'yı tanıyalım! Konusu, fragmanı

13 yaşındaki Yara nerede? Gerçek bir yaşam öyküsünden ekrana uyarlanan Netflix'in İtalya yapımı karanlık draması "Benim Adım Yara (Yara)" izleyiciyle buluştu. Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu...

13 yaşındaki Yara nerede?

ETKİLEYİCİ BİR GERÇEK ÖYKÜ: YARA

Gerçek bir yaşam öyküsünden ekrana uyarlanan Netflix'in İtalya yapımı karanlık draması "Benim Adım Yara (Yara)" izleyiciyle buluştu.

13 yaşındaki kayıp bir çocuk ve bu dava için adeta kendini yiyip bitiren bir savcıyı merkezine alan suç-gerilim filmi Benim Adım Yara, 05 Kasım 2021 itibarıyla Netflix platformunda yayınlandı.

"BENİM ADIM YARA" KONUSU

Ödüllü yönetmen Marco Tullio Giordana'nın (The Best of Youth) yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın kısa özeti şu şekilde:

Azimli ve kararlı bir savcı, İtalya'nın küçük bir kasabası olan Brembate di Sopra'da evine dönerken ortadan kaybolan 13 yaşındaki bir gencin davasını saplantı hâline getirir ve bu gizemi çözmek için her yolu ve alışılmadık yöntemleri denemeye başlar.

Suçluyu adalete teslim etmek için, Savcı Letizia Ruggeri'nin elinde sadece bir zayıf ipucu vardır: Bir veri tabanı olmadan pek de yardımcı olmayan bir DNA parçası.

21-11/09/yara-poster.jpeg

1 saat 36 dakika süreli Yara'nın oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle:

- Isabella Ragonese (Letizia Ruggeri)
- Alessio Boni (Vitale)
- Thomas Trabacchi (Garro)
- Sandra Toffolatti (Maura Gambirasio)
- Roberto Zibetti (Massimo Bossetti)
- Mario Pirrello (Fulvio Gambirasio)
- Chiara Bono (Yara Gambirasio)
- Miro Landoni (Edoardo Carlini)
- Andrea Bruschi (Prosperi)
- Gloria Bellicchi (Marita Comi)
- Elena Cotta (Laura Poli)
- Priscilla Abate (Keba Gambirasio)

21-11/09/yara-foto.jpeg

Benim Adım Yara'nın senaryosunu Graziano Diana kaleme aldı. Fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Yara" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin