Survivor 2021 ne zaman başlayacak?

Ekranların sevilen programı bu sene de izleyicilerle buluşacak.

Merve Mutlu
05 Ocak 2021 - 17:21
Gündem

Ekranların sevilen televizyoncusu olarak bilinen ve bugünlerde Netflix'e rakip olarak yarattığı Exxen adlı dijital platformuyla konuşulan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranları, bu sene de sevilen yarışma programı Survivor'a ev sahipliği yapacak.

21-01/05/licali.jpg

Her yıl yeni kadrosu ve aksiyon dolu anları ile adından söz ettiren Survivor yarışması bu sene de izleyicilerle buluşacak. Sürpriz isimlerden oluşan kadrosu ile dikkat çeken program ünlüler ve gönüllüler takımları arasındaki müsabakalarla geçecek. Tanıtım fragmanı yayınlanan ve heyecan yaratan yarışma televizyon ve spor dünyasından tanınan çeşitli isimleri kadrosunda bir araya getirdi.

Survivor 2021 ne zaman başlayacak?

21-01/05/survivor.png

Yeni sezonu merakla beklenen programın ne zaman başlayacağı belli oldu. Survivor 2021 yarışması 9 Ocak Cumartesi günü akşam saat 20.00'de TV8'de yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin