Survivor 2021'nin kadrosunda kimler var?

Survivor yeni sezon kadrosu açıklandı.

Merve Mutlu
05 Ocak 2021 - 17:17
Gündem

Ekranların sevilen televizyoncusu olarak bilinen ve bugünlerde Netflix'e rakip olarak yarattığı Exxen adlı dijital platformuyla konuşulan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranları, bu sene de sevilen yarışma programı Survivor'a ev sahipliği yapacak.

21-01/05/licali-1609857072.jpg

Her yıl yeni kadrosu ve aksiyon dolu anları ile adından söz ettiren Survivor yarışması bu sene de izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında yaşanacak rekabet izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Survivor 2021'nin kadrosunda kimler var?

21-01/05/survivor-1609857036.png

9 Ocak Cumartesi günü akşam saat 20.00'de TV8'de yayınlanmaya başlayacak olan yarışmanın kadrosu açıklandı. Ünlüler takımında: Baş pehlivan İsmail Balaban, Milli tenisçi Melis Sezer, Oyuncu Çağrı Atakan, Milli atlet Meryem Kasap, Oyuncu ve komedyen Hayrettin, Eski futbolcu Barış Özbek, Milli basketbolcu Merve Aydın, Oyuncu Batuhan Karacakaya, Oyuncu Öykü Çelik, Oyuncu Cemal Hünal yer alacak. Gönüllüler takımında ise: Uğurtan, Sancakay, Emin, Hanzade, Yunus Emre, İlayda, Poyraz, Sena, Ayşe, Reşat, Aleyna, Steven'ı izleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin