The A Word dizisinin Amerikan uyarlaması geliyor!

NBC, İsrail yapımı Yellow Peppers dizisine dayanan yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı. İngiliz uyarlaması da bulunan The A Word nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından NBC, İsrail yapımı Yellow Peppers dizisine dayanan yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

NBC'DEN YENİ DİZİ: "THE A WORD"

Yazar Arika Mittman (Paradise Lost), Keshet Studios ve Universal Television'ın arkasında olduğu yeni dizi projesinin ismi "The A Word" olarak lanse edildi.

Keshet Broadcasting ve July August Prods. ortak yapımı olan Yellow Peppers, senaryosu Keren Margalit tarafından kaleme alınıp 2010-14 yılları arasında iki sezon boyunca Channel 2'de yayınlanmıştı.

Daha önceden pek çok uyarlaması bulunan Yellow Peppers yakın bir geçmişte Peter Bowker tarafından İngiliz televizyon kanalı BBC'ye yine The A Word ismiyle uyarlanmıştı.

21-01/05/the-a-word-ingiltere-1609853654.jpg

THE A WORD NASIL BİR DİZİ?

Geçtiğimiz yıl içinde Keshet Studios ve Universal TV iş birliğiyle geliştirmeye başlanılan yeni The A Word dizisinin senaryosu Mittman tarafından kaleme alınırken; hikaye, bir ailenin otizm teşhisi konan küçük oğullarını büyütmeye yönelik duygusal yolculuğuna odaklanıyor.

Projenin yürütücü yapımcı kadrosu Mittman ile birlikte Keshet Studios'tan Peter Traugott, Keshet Media Group'tan Avi Nir, Keshet International'dan Alon Shtruzman, Keshet Broadcasting'den Karni Ziv ile orijinal dizinin senaristi Margalit'ten oluşuyor.

21-01/05/the-a-word-nbc.jpg

Yakın geçmişte Paradise Lost ve Timeless dizilerinde showrunner görevini üstlenen Mittman ayrıca Dexter ve Elementary gibi yapımların yazar ekibinde yer aldı. Mittman bir yandan da CBS kanalı için geliştirilen The System isimli dizi projesinin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin