S.W.A.T. dizisine 2. sezon onayı çıktı!

CBS'in aksiyon dizisi S.W.A.T.'ın 2. sezonu onaylandı.


31 Mart 2018 - 11:30
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS, ekran macerasına bu sezon başlayan yeni dizilerinden "S.W.A.T." için 2. sezon onayını verdiğini duyurdu.

İYİ REYTİNGLER S.W.A.T.'A 2. SEZON ONAYINI GETİRDİ!

19-49 yetişkin yaş kategorisinde elde ettiği 1.8 reyting oranı ve 9.8 milyon izleyici ortalamalarıyla SEAL Team'in ardından CBS'in en çok izlenen ikinci draması konumunda bulunan S.W.A.T. ekran macerasına iyi reytinglerle başlayınca kısa sürede tam sezon onayı almış ve aldığı ek bölüm siparişleriyle ilk sezon bölüm sayısını 22'ye yükseltmişti.

İkinci sezonun bölüm sayısı ya da ne zaman ekranlara gelmeye başlayacağı konusunda şimdilik bir bilgi verilmiş değil.

S.W.A.T. OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

ABC'nin 1970'lerdeki aynı isimli dizisi ve yine aynı isimli 2003 yapımı filmden esinlenerek televizyon ekranlarına uyarlanan "S.W.A.T."ın oyuncu kadrosunda Shemar Moore, Stephanie Sigman, Alex Russell, Jay Harrington, Lina Esco, Kenny Johnson ve Peter Onorati gibi isimler yer alıyor.

CBS Television Studios ve Sony Pictures Televison ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Aaron Rahsaan Thomas, Shawn Ryan, Justin Lin, Neal Moritz, Marney Hochman, Danielle Woodrow ve Pavun Shetty bulunuyor.

Dizi sorumluluğunu Shawn Ryan ve Aaron Rahsaan Thomas ikilisinin üstlendiği dizi, Perşembe akşamları CBS izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

"S.W.A.T." fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin