Tell Me a Story 2. sezon resmileşti! Tell Me a Story 2. sezon konusu ne olacak?

CBS All Access platformunun psikolojik gerilim türündeki antoloji dizisi Tell Me a Story 2. sezon onayını aldı. Tell Me a Story 2. sezon detayları...

CBS'in dijital yayın platformu CBS All Access'in orijinal dizilerinden "Tell Me a Story" ilk sezonu tamamlanmadan 2. sezon onayını resmen aldı!

Kevin Williamson (The Vampire Diaries) ve Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment'ının arkasında olduğu psikolojik gerilim türündeki dizinin on bölümden oluşan ilk sezonunun yedi bölümü geride kalmış durumda. İlk sezon finali 03 Ocak 2019'da gerçekleşecek.

TELL ME A STORY 2. SEZON HİKAYESİ

CBS All Access'tan gelen açıklamaya göre yeni sezonun hikayesi tamamen yeni bir dizi masal ve karakterleri üzerinden ilerleyecek.

18-12/18/tell-me-a-story-dizisi-fotograf.jpg

Klasikleşmiş peri masallarına karanlık ve oldukça farklı bir bakış açısıyla yaklaşan Tell Me a Story'de The Three Little Pigs (Üç Küçük Domuzcuk), Little Red Riding Hood (Kırmızı Başlıklı Kız) ve Hansel & Gretel gibi klasikleşmiş masalların öğeleri aşk, hırs, kayıp, açgözlülük, intikam ve cinayet gibi unsurlarla iç içe geçirilip izleyicilere sunuluyor.

TELL ME A STORY OYUNCU KADROSU

Williamson'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Dania Ramirez, James Wolk, Danielle Campbell, Dorian Missick, Billy Magnussen, Michael Raymond-James, Davi Santos, Sam Jaeger, Zabryna Guevara, Paul Wesley ve Kim Cattrall gibi isimler yer alıyor.

Antoloji türündeki dizinin yeni sezonu için bu oyuncuların hangilerinin döneceği konusunda şimdilik bir bilgi verilmiş değil.

18-12/18/tell-me-a-story-dizisi-1545144493.jpg

Tell Me a Story'nin yürütücü yapımcı kadrosunda yazar Kevin Williamson, Aaron Kaplan, Dana Honor ve ilk iki bölümün yönetmen koltuğunda oturan Liz Friedlander bulunuyor.

CBS All Access, geçtiğimiz günlerde One Dollar'ı iptal ettiğini duyururak lansmanını gerçekleştirdği 2014 yılından bu yana ilk dizi iptalini gerçekleştirmişti.

Platform hâlihazırda Star Trek: Discovery, The Good Fight, No Activity ve Strange Angel gibi dizileri bünyesinde bulunduruyor.

"Tell Me a Story" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin