The End of the World as We Know It dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor!

The CW kanalının yeni dizi projesi The End of the World as We Know It'in oyuncu kadrosuna Josh Helman katıldı.

Volkan Küçükel
01 Mart 2018 - 23:44
Gündem

The CW kanalının deneme bölümü siparişini verdiği komedi drama türündeki dizi projesi "The End of the World as We Know It"in oyuncu kadrosuna Josh Helman (Wayward Pines) da katıldı.

"THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT" KONUSU

Geçtiğimiz günlerde kadın başroller olarak Gage Golightly ve Quinta Brunson ikilisini oyuncu kadrosuna dahil eden, Rob Thomas ve Warner Bros TV'nin arkasında olduğu dizininin hikayesi; evrenin en ölümcül ve tehlikeli uzaylılarını taşıyan bir hapishane uzay gemisinin Güney Kaliforniya'da yaptığı kaza üzerinden şekilleniyor.

Büyük hayalleri olan ve Valley'de çocukların rağbet ettiği bir pizzacıda çalışan Y jenerasyonundan iki genç kadın Kate (Golightly) ve Ruby'nin (Brunson) yaşamları, uzay gemisinden kaçan ve halkın içine karışıp kendilerini kamufle eden suçluları avlamak için bir uzay polis yetkilisince (Helman) görevlendirildiklerinde artık eskisinden çok farklı olacaktır.

Powerless'ın yürütücü yapımcı/showrunner'ları Justin Halpern ve Patrick Schumacker ikilisinin senaryosunu kaleme aldıkları, Glen Winter'ın pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Josh Helman'ı başka bir galaksinin en azılı suçluları avlayan, dünyaya zorunlu iniş gerçekleştiren sağlam uzay polisi Quinn karakteriyle izleyeceğiz.

18-03/02/josh-helman.jpg

Yakın geçmişte Fox'un iptal edilen dizisi Wayward Pines'ta Xander Beck karakteriyle izlediğimiz 32 yaşındaki Avustralyalı Josh Helman ayrıca Starz'ın Flesh and Bone dizisinde Bryan Robbins karakterine hayat verdi. X-Men: Days of Future Past, X-Men: Apocalypse ve Mad Max: Fury Road aktörün rol aldığı filmler arasında.

The End of the World as We Know It'in yürütücü yapımcı kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Ehsugadee Productions'tan Halpern ve Schumacker, Veronica Mars yaratıcısı Thomas ve sıklıkla çalıştığı iş ortağı Danielle Stokdyk, Dan Etheridge, Alloy Entertainment'ten Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo.

Dizinin pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin