The Magicians dizisine 4. sezon onayı çıktı!

Syfy kanalının The Magicians dizisine resmi yeni sezon onayı çıktı. 4. sezon 2019 senesinde geliyor.

Volkan Küçükel
01 Mart 2018 - 22:16
Gündem

Syfy, televizyon ekranlarına daha fazla sihir getirmeye kararlı!

THE MAGICIANS 4. SEZON DETAYLARI

Lev Grossman'ın çok satan fantastik roman üçlemesine dayalı olarak küçük ekranlara uyarlanan "The Magicians" dizisi yayıncı kanal Syfy'dan resmi 4. sezon onayını aldı.

13 bölümden oluşacak yeni sezon bölümleri 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

18-03/02/the-magicians-twitter.png

Üçüncü sezonu devam etmekte olan yapım son üç yıldır 18-49 yaş kategorisinde kanalın en iyi performans gösteren orijinal dizileri arasında yer alma özelliğini sürdürüyor.

Jason Ralph, Stella Maeve, Olivia Taylor Dudley, Hale Appleman, Arjun Gupta, Summer Bishil, Rick Worthy, Jade Tailor, Trevor Einhorn ve Brittany Curran gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise John McNamara, Sera Gamble, Chris Fisher, Henry Alonso Myers ile Groundswell Productions'tan Michael London ve Janice Williams'tan oluşuyor.

18-03/02/syfy-the-magicians.jpg

Çarşamba akşamları Syfy ekranlarında izleyicilerle buluşan The Magicians, sezonun dokuzuncu bölümü "All That Josh" ile 07 Mart'ta kaldığı yerden devam edecek.

Syfy'ın bünyesinde final sezonu yaklaşan 12 Monkeys, Channel Zero, The Expanse, Killjoys, Van Helsing, Wynonna Earp, Superstition, Happy, Krypton, The Purge ve Nightflyers gibi diziler bulunurken; pilot bölüm siparişleri verilen Tremors, Deadly Class ve Run for Your Life'ın durumları ise şimdilik netlik kazanmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin