The Gifted dizisi 2. sezon onayını aldı!

Fox kanalının Marvel dizisi The Gifted resmi 2. sezon onayını cebine koydu.

Volkan Küçükel
05 Ocak 2018 - 00:32
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox'un bu sezon ekranlara getirmeye başladığı Marvel dizisi "The Gifted" için işler yolunda gidiyor!

THE GIFTED 2. SEZONUYLA YOLA DEVAM EDİYOR!

13 bölümden oluşan ilk sezonunun sonuna yaklaşırken The Gifted hayranlarını sevindiren haber fazla bekletmeden geldi. TCA Kış Basın Turu kapsamında Fox kanalından yapılan resmi açıklamayla dizi 2. sezon onayını aldı.

02 Ekim 2017 tarihinde "eXposed" isimli bölümle ekran macerasına başlayan The Gifted son olarak 01 Ocak'ta sezonun 11. bölümü "3 X 1" ile ekranlara geldi. Önümüzdeki hafta yeni bölümü yayınlanmayacak dizi, 15 Ocak'taki çift bölümüyle sezon finalini gerçekleştirip araya girecek.

18-01/05/the-gifted-twitter.jpg

Yeni sezonun bölüm sayısı ya da ne zaman ekranlarda olacağı hususunda henüz detaylı bir bilgi verilmiş değil.

THE GIFTED 1. SEZON REYTİNGLERİ

Ekran macerasına başladığı günden bu yana izlenme oranlarında başarılı bir grafik sergileyen The Gifted'ın reyting performansına bakacak olursak;

- 2017-18 sezonunda başlayan drama kategorisindeki diziler içinde izlenme oranları açısından üçüncü sırada yer alan The Gifted kendi zaman dilimi ve yedi günlük izlenme rakamlarında elde ettiği 2.0/7 ortalamayla önceki yılın aynı dönemine göre kanal için yüzde 18'lik bir artış sağladı.

- Dizi, şimdiye kadar ekranlara gelen bölümleriyle tüm platformlar göz önüne alındığında bölüm başına 8.3 milyonluk bir izleyici kitlesine ulaşmış durumda.

18-01/05/the-gifted.jpg

The Gifted bu kararla birlikte, kanalın bir diğer yeni sezon dizisi The Orville gibi yeni sezon onayını kapmış oldu.

"THE GIFTED" KONUSU

20th Century Fox Television ve Marvel Television ortak yapımcılığında, Matt Nix'in senaristliğinde hazırlanan yapım; hayatın doğal akışı içinde sakin bir banliyö hayatı süren iki ebeveyn Kate ve Reed'in (Amy Acker & Stephen Moyer), çocuklarının mutant güçlere sahip olduğunu öğrenmesiyle birlikte gelişen aksiyon ve heyecan dolu olayları izleyicilere aktarıyor. Mevcut hükümetin kendilerine karşı düşmanca bir tavır takınması nedeniyle kaçak olarak yaşamak zorunda kalan aile, mutantların birbiriyle iletişime geçtikleri bir yeraltı ağına katılıp bundan sonra hayatta kalmak için mücadele etmeye başlıyor.

Matt Nix, Bryan Singer, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg ve Marvel'dan Jeph Loeb ile Jim Chory'nin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunduğu The Gifted'ın oyuncu kadrosunda Stephen Moyer ve Amy Acker dışında Natalie Alyn Lind, Percy Hynes White, Sean Teale, Jamie Chung, Emma Dumont, Blair Redford, Coby Bell gibi isimler bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin