The Idol 5 Haziran itibariyle BluTV’de

Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levison imzalı geçtiğimiz gün Cannes Film Festivali’nde prömiyeri yapılan The Weeknd ve Lily-Rose Depp’in başrolünde yer aldığı The Idol BluTV’de ekrana gelecek. Peki The Idol ne zaman yayınlanacak? The Idol dizisinin konusu ne? The Idol dizisinden kimler rol alıyor? The Idol ne zaman, nerede yayınlanacak,? The Weeknd kimdir? Lily-Rose Depp kimdir?

Volkan Usta
24 Mayıs 2023 - 12:46
Viral

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, 2023’ün en iddialı dizisi ‘The Idol’ı yayınlamak için gün sayıyor. The Weeknd ve Lily-Rose Depp’in başrolünde yer aldığı dizinin prömiyeri geçtiğimiz gün Cannes Film Festivali’nde yapıldı. Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levison imzalı dizi 5 Haziran itibariyle BluTV’de yayında olacak.

23-05/24/the_idol7.jpg

Yükselen bir pop yıldızı Jocelyn ile romantik bir ilişkiye girdiği akıl hocası Tedros’un hikayesini konu alan ‘The Idol’ pop kültürünün en uç noktalarını ekrana getirecek ve şov dünyasının ihtişamlı atmosferini izleyicilerle buluşturacak.

23-05/24/the_idol6.jpg

‘The Idol’ ABD yayınının ardından 5 Haziran’da sadece BluTV’de yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin