Tülin Şahin: "Yalıda yaşamayı sevmedim!"

Kanlıca'daki lüks yalısından neden taşındığını anlatan ünlü model Tülin Şahin sosyal medyada alay konusu oldu! Tülin Şahin yalıdan neden taşındı? Tülin Şahin kimdir? Kaç yaşında? Çocuğu var mı? Evli mi? Sevgilisi var mı? Tülin Şahin nereli?

Pınar Alçiçek
24 Mayıs 2023 - 12:37
Magazin

Portekizli iş insanı Pedro de Noronha’dan olaylı bir şekilde ayrılan ünlü manken ve sunucu Tülin Şahin, konuk olduğu magazin programındaki açıklamalarıyla gündem oldu... 

23-05/24/6368691153053.jpg

Güzelliği ve yaptığı programlardaki yeteneğiyle adından bahsettiren Tülin Şahin, Kanlıca'daki lüks yalıdan neden taşındığını "15-16 sene Suadiye'de bir villada oturdum. Oradan da Kanlıca'daki bir yalı dairesine geçtim ama ben yalı dairesinde yaşamayı sevmedim. Ağır sinüzitim var. Denizin üstünde olmak yoruyordu. Hamileliğimi de denk gelmişti. Boğaz'daki akıntı da beni çok etkiledi. Kanlıca'dan sonra yıllarca Etiler'de kaldım. Daha sonra bu evime yani Tarabya'ya taşındım. Kızım ve annemle yaşıyoruz." sözleriyle anlattı.

DALGA KONUSU OLDU!

Bu açıklamayı duyan sosyal medya kullanıcıları ise Tülin Şahin'i alay konusu olarak gündemin zirvesine yerleştirdi. 

23-05/24/dsadfg.jpg

TÜLİN ŞAHİN KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin