TRT 1’in yeni dizisi "Kendi Düşen Ağlamaz" sete çıktı!

TRT'nin başrollerinde Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar ve Enes Koçak isimlerin yer aldığı "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi sete çıktı. İstanbul'da sete başlayan dizinin ilk gününden fotoğraflarda basınla paylaşıldı. Peki Kendi Düşen Ağlamaz dizisi ne zaman yayınlanacak? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi nerede çekiliyor? Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu ne? Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi uyarlama mı?

Volkan Usta
24 Mayıs 2023 - 12:21
Kültür Sanat

TRT ekranından izleyici ile buluşmaya hazırlanan "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi sete çıktı. İstanbul'da sete başlayan dizinin ilk gününden fotoğraflarda basınla paylaşıldı. 

23-05/24/ens04065.JPG

Kadrosunda Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Berat Yenilmez, Hivda Zizan Alp, Yonca Şahinbaş, Serhan Onat, Sema Çeyrekbaşı,Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı gibi sevilen isimleri buluşturan Kendi Düşen Ağlamaz'ın ilk set günü heyecanı objektfilere de yansıdı.

23-05/24/ens04043.JPG

Yapımcılığını NGM yapım imzalı Nazlı Heptürk'ün üstlendiği, genel yönetmenliğini usta isim Emre Kabakuşak'ın yaptığı, Yönetmen koltuğunda İnci Balabanoğlu oturduğu  "Kendi Düşen Ağlamaz"ın senaryosunu ise Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı birlikte kaleme alıyor.

23-05/24/ens04083.JPG

Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan dizinin kısaca konusu ise şöyle; Doğduğu gün annesini kaybeden Alize, babası tarafından şımartılarak büyütülmüş güzel olduğu kadar çok da bencil bir genç kızdır. Babasının yeniden evleneceğini öğrenince çılgına dönen Alize, intikam almak için onun evlenmesine asla izin vermeyeceği bir adamla numaradan izdivaç yapmaya karar verir. Ancak işler planladığı gibi gitmeyecektir.

23-05/24/ens04164-1684920345.JPG

Sevilen kadrosu, sıcacık anlatımı ile "Kendi Düşen Ağlamaz" hem güldürecek hem de eğlendirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin