The Moodys dizisi için resmi karar geldi! Devam mı tamam mı?

Denis Leary ve Elizabeth Perkins'li The Moodys dizisinin geleceği belli oldu. Fox beklendiği üzere diziyi iptal etti! Detaylar...

Fox'tan Moody ailesine elveda!

THE MOODYS'İN BEKLENEN İPTALİ RESMİLEŞTİ!

Avustralya yapımı A Moody Christmas dizisinden uyarlanan ve hikayesi birbirine sıkı sıkıya bağlı ancak bir derece işlevsiz bir aile olan Moody ailesinin serüvenlerine odaklanan aile komedisi "The Moodys"in resmen iptal edildiği duyuruldu.

Buna göre, Denis Leary ve Elizabeth Perkins'li dizi 3. sezon için geri dönmeyecek.

Aslında bu gelişme dizinin takipçileri için fazla sürpriz olmadı. Sekiz bölümlük 2. sezonunun beş bölümünü geride bıraktıktan sonra yayın akışından çıkarılan ve kalan bölümlerinin gecikmeli de olsa yayınlandığı dizi bir bakıma resmi olmasa da iptal edilmişti.

Sonuç olarak 20 Haziran'da yayınlanan sezon finali bölümü aynı zamanda dizinin finali oldu.

İlk sezonun ardından yeni sezonunda düşen reytingleriyle birlikte Fox kanalının en düşük reytingli dizilerinden biri olan; Bob Fisher, Rob Greenberg ve Tad Quill üçlüsünce senaryosu kaleme alınan dizinin oyuncu kadrosu Denis Leary (Sean Moody Sr.), Elizabeth Perkins (Ann Moody), François Arnaud (Dan Moody), Chelsea Frei (Bridget Moody), Jay Baruchel (Sean Moody Jr.), María Gabriela de Faría (Cora), Josh Segarra (Marco), Kevin Bigley'den (Monty) oluşuyor.

CBS Television Studios ve Fox Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan The Moodys'in yürütücü yapımcı kadrosunda ise Fisher, Greenberg ve Quill'e Eric Tannenbaum, Kim Tannenbaum, Trent O'Donnell, Phil Lloyd, Jason Burrows, Denis Leary ve Elizabeth Perkins gibi isimler eşlik ediyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin