The Neighborhood 4. sezon olacak mı? CBS'ten erken karar!

Jim Reynolds'un yaratıcısı olduğu CBS komedi dizisi "The Neighborhood"un geleceği belli oldu! Kanal, diziye resmi 4. sezon onayını vererek hayranları sevindirdi. Detaylar...

Jim Reynolds'un yaratıcısı olduğu CBS komedi dizisi "The Neighborhood" için güzel haber!

THE NEIGHBORHOOD İLE 4. SEZON GELECEK!

16 Aralık 2020'de başlayan üçüncü sezonu devam etmekte olan dizi için resmi 4. sezon onayı çıktı.

Pazartesi akşamları ekranlara gelen ve bölüm başına 7 milyondan fazla izleyiciye ulaşıp televizyonun en çok izlenen ikinci komedisi konumunda olan dizinin yeni sezonunun yine sonbahar döneminde ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

Dördüncü sezonun bölüm sayısı ile ilgili de bir detay verilmedi. Yapımın ilk sezonu 21, ikinci sezonu 22, üçüncü sezonu ise 18 bölümden oluşuyor.

21-02/17/the-neighborhood-izle.jpg

CBS Entertainment Kıdemli Başkan Yardımcısı Thom Sherman konuyla ilgili yaptığı açıklamada "The Neighborhood ile son derece gurur duyuyor ve gelecek sezon için geri getirecek olmaktan mutluluk duyuyoruz" derken dizinin Pazartesi akşamları elde ettiği başarıyı övdü.

The Big Bang Theory'nin yazar/yürütücü yapımcılarından Jim Reynolds'ın senaryosunu kaleme aldığı The Neighborhood'un hikayesi; Midwest'in en dost canlısı adamı olan Dave Johnson'ın (Max Greenfield) ailesiyle birlikte Los Angeles'ta yeni bir muhite taşınmasıyla gelişen komik olayları konu ediniyor. Aile yeni yaşamına başlar ancak buradaki hiç kimse kendilerinin aşırı komşuluklarını ve dost canlısı hallerini fazla takdir etmemektedir!

Beth Behrs, Dave'ın karısı Gemma ve Cedric the Entertainer dik kafalı komşu Calvin Butler karakterlerine hayat verirlerken dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Sheaun McKinney (Malcolm), Tichina Arnold (Tina), Marcel Spears (Marty Butler) ve Hank Greenspan (Grover) gibi isimler yer alıyor.

21-02/17/the-neighborhood-onay.jpg

Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment yapım şirketi ve CBS TV Studios ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Jim Reynolds, Aaron Kaplan, Dana Honor, Cedric the Entertainer ve Eric Rhone'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin