The OA dizisi için beklenmedik karar! Netflix diziyi iptal etti!

Netflix'in bilim-kurgu/gizem türündeki The OA dizisi hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı! Netflix, The OA'yı iki sezonun ardından resmen iptal etti. Detaylar...


05 Ağustos 2019 - 20:27
Kültür Sanat

Netflix'in bilim-kurgu, fantastik ve doğaüstü öğeler içeren ilgi gören dizisi "The OA"nın geleceği belli oldu!

THE OA 3. SEZONU GÖREMEDİ!

İlk sezon bölümleri 16 Aralık 2016'da yayınlandıktan sonra ikinci sezonu için iki seneyi aşkın bir süre bekleten ve geride bıraktığımız Mart ayı içinde ikinci sezon bölümleri ile izleyicisiyle buluşan dizi, Netflix'in aldığı kararla resmen iptal edildi! Buna göre The OA'nın 3. sezonu olmayacak.

Netflix Orijinal İçerikler başkan Yardımcısı Cindy Holland konuyla ilgili yaptığı açıklamada "The OA'nın büyüleyici 16 bölümüyle inanılmaz derecede gurur duyuyoruz. Cesur vizyonlarını paylaştıkları ve bunu inanılmaz sanatkarlıklarıyla gerçekleştirdikleri için Brit ve Zal'a minnettarız. Gelecekte bu ya da başka boyutlardaki işlerde onlarla tekrar çalışmayı sabırsızlıkla bekliyor olacağız" ifadelerini kullandı.

"THE OA" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Genç bir kadının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra dikkat çekici bir yetenek, tuhaf bir hikaye ve heyecan verici yeni bir görevle geri dönmesini konu edinen The OA'nın oyuncu kadrosunda Brit Marling, Jason Isaacs, Emory Cohen, Scott Wilson, Alice Krige, Patrick Gibson, Brandon Meyer, Brandon Perea, Ian Alexander, Will Brill ve Phyllis Smith gibi isimler yer alıyor.

Brit Marling ve Zal Batmanglij'in ortak yaratıcılığını üstlendikleri yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isme Plan B'den Dede Gardner & Jeremy Kleiner ve Anonymous Content'ten Michael Sugar eşlik ediyorlar.

The OA | II. Kısım Resmi Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin