The Sinner'a 2. sezon onayı çıktı!

USA Network'un ilk sezonuyla ilgi toplayan gizem yüklü dizisi The Sinner için resmi 2. sezon onayı geldi.

Volkan Küçükel
17 Mart 2018 - 00:19
Gündem

Ve resmileşti! "Sezon finaliyle zirve yapan The Sinner'ın 2. sezonu olacak mı?" sorusu cevabını buldu.

8 BÖLÜMLÜK THE SINNER 2. SEZON GELİYOR!

USA Network, eleştirmenlerce beğenilen suç-gerilim türündeki dizisi The Sinner için devam diyerek diziye resmi 2. sezon onayını verdi.

Universal Cable Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin yeni sezonu ilk sezonda olduğu gibi 8 bölümden oluşacak.

18-03/17/the-sinner-2-sezon-onay.jpg

İlk sezonunda yürütücü yapımcı olarak da yer alan Jessica Biel'in başrolünde yer aldığı ve mini dizi olarak yayın hayatına başlayan yapımın güçlü reytingler elde etmesi ve gördüğü ilgi sonrasında ikinci sezonunun gerçekleşmesi için bir süredir yollar aranıyordu.

İlk sezonunda kablolu kanal dizileri kategorisinde 2017'nin en iyi yeni dizileri arasında gösterilen ve her geçen bölüm izlenme oranlarını yukarı çekmesiyle dikkat çeken (ilk sezon 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.561 milyon, 25-54 yaş kategorisinde 1.797 ortalamalarını yakalarken; toplam izleyici sayısında 3.848 milyon ortalamasına ulaştı) dizinin eleştirmenlerden de yüksek not almasıyla birlikte Bill Pullman'ın Dedektif Harry Ambrose karakteri odaklı ikinci bir The Sinner sezonu için çalışmalara başlanmıştı.

18-03/17/the-sinner-2-sezon.jpg

THE SINNER 2. SEZON KONUSU

Peki artık resmiyet kazanan The Sinner'ın 2. sezonunda nasıl bir hikaye bizleri bekliyor?

Yeni sezonda Dedektif Harry Ambrose (Pullman), yeni bir dava için New York'un kırsal bölgesindeki memleketine geri dönmek zorunda kalıyor. Sarsıcı ve yürek parçalıyıcı bu yeni davanın odak noktasında ortada görünür bir neden yokken anne ve babasını katleden 11 yaşında bir erkek çocuk bulunuyor.

Ambrose'un çocukla ilgili araştırmaları ilerledikçe ve çocuğun göründüğü kadar sıradan biri olmadığını keşfetmesiyle birlikte bu soruşturma kendisini memleketinin gizli kalmış karanlık tarafına çekmeye başlayacaktır. Dedektif, bundan sonra sırlarını korumak için herşeyi göze alabilecek insanlarla ve bu rahatsız edici puzzle'ın karışık ve gizemli parçası olan aynı zamanda gizemin çözülmesinde anahtar rol oynayabilecek sır dolu bir kadınla karşı karşıya kalacaktır.

JESSICA BIEL YENİ SEZONDA VAR MI?

Yeni sezonla ilgili merak edilen konulardan biri de Jessica Biel'in dizide tekrar görünüp görünmeyeceği. Bu konuda henüz bir netlik yok. Biel'in karakteri Cora'nın ikinci sezonda görünme ihtimali mevcut ancak en azından aktrisin düzenli bir rolle yeni sezonda yer almayacağı söylenebilir.

18-03/17/the-sinner-jessica-biel.jpg

Yeni sezonun yapım ekibinde kimler var? Derek Simonds yeni sezonda dizi sorumlusu ve yürütücü yapımcı olarak geri dönerken; Iron Ocean çatısı altında Biel ve Michelle Purple ile Charlie Gogolak & Brad Winters yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler. İlk sezonun ilk üç bölümünü yöneten Antonio Campos ise yeni sezonun ilk iki bölümünün yönetmen koltuğunda oturacak.

NBCUniversal Cable Entertainment Eğlence Ağı Başkanı Chris McCumber, The Sinner'ın yeni sezon onayı alması hakkında şu ifadeleri kullandı:

"The Sinner, USA Network için büyük bir başarı elde etti. İkinci sezonumuzda, izleyicileri ve eleştirmenleri büyüleyen benzersiz ve heyecandan yerinde duramayacağınız hikaye anlatımına sadık kalırken Dedektif Ambrose'un suçun altında yatan nedenleri araştıracağı en yeni macerasını takip edeceğiz."

Universal Cable Productions ve Wilshire Studios Eş Başkanları Dawn Olmstead ve George Cheeks ise konuyla ilgili "Jessica, Derek ve ekip, The Sinner'ın ilk sezonunda şaşkınlık verici ve ilgi uyandıran bir dünya yarattı. Bu ekibin geliştirmiş olduğu diziyle gurur duyuyoruz ve USA Network'teki ortaklarımızla birlikte yeni bir gizem için işe koyulacak Dedektif Ambrose'un hikayesinde yeni bir sayfa açacak olmamız büyük bir heyecan" açıklamalarında bulundular.

İlk sezonu genç bir anne Cora'nın (Jesscica Biel), kocası (Christoper Abbott) ve oğluyla birlikte olduğu normal bir tatil gününde beklenmedik bir şiddet olayına başvurması ekseninde gelişen olayları konu edinen The Sinner, bu sezonuyla Altın Küre ve Critics' Choice Television Awards gibi organizasyonlarda adaylıklar kazanmıştı.

THE SINNER 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Sinner'ın 2. sezonunun ne zaman ekranlarda olacağı henüz belirsiz ancak yeni sezonun önümüzdeki yaz döneminde ekranlarda olma ihtimali yüksek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin