Will & Grace 11. sezon onayını aldı!

NBC'nin popüler komedi dizisi Will & Grace 11. sezon onayını da aldı.

Volkan Küçükel
19 Mart 2018 - 00:20
Gündem

1998-2006 yılları arasında sekiz sezon boyunca ekranlarda kahkaha tufanı estiren komedi klasiği "Will & Grace" geride bıraktığımız Eylül ayında 9. sezonuyla ekranlara geri dönmüştü.

Bu geri dönüş öncesinde yaz aylarında 10. sezon onayını da cebine koyan Will & Grace hayranlarına bir güzel haber daha Los Angeles'da düzenlenen PaleyFest'e katılan dizi ekibinden Debra Messing, Eric McCormack, Sean Hayes ve Megan Mullally'den geldi!

WILL & GRACE 11. SEZON ONAYI DA CEPTE!

Yapılan açıklamalara göre içinde bulunduğumuz 9. sezonun bitimine iki bölüm kala NBC, sevilen dizisine 11. sezon onayını da resmi olarak verdi. 11. sezonun bölüm sayısı 18 olarak belirlenirken, bölümler 2019 yılının sonbaharından itibaren izleyicilerle buluşacak.

18-03/19/will-and-grace-dizisi.jpg

Diziyle ilgili yapılan duyurular bununla sınırlı değil! 2018 sonbaharında ekranlara gelmeye başlayacak 10. sezon için önceden verilen 13 bölümlük sipariş sayısı 18 bölüme yükseltildi.

Devam etmekte olan 16 bölümlük 9. sezon ise 05 Nisan'da yayınlanacak "It's a Family Affair" bölümüyle sonlanacak.

WILL & GRACE REYTİNGLERİ NE DURUMDA?

Dizi, 28 Eylül 2017'de sezonun açılış bölümü "11 Years Later" ile NBC'nin son 12 sene içinde en çok izlenen komedi dizisi bölümü unvanını kazanmış; bölüm kendi zaman dilimi ve sonraki yedi günlük izlenme rakamlarının eklenmesiyle 18-49 yetişkin yaş aralığı kategorisinde 5.0 reyting oranı ve 15.8 milyon izleyici gibi yüksek izlenme rakamları elde etmişti.

Sonraki bölümlerde izlenme oranları düşüş ve dalgalanma gösterse de Will & Grace, kendi zaman dilimi ve sonraki yedi günlük izlenme rakamlarının eklenmesiyle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 3.1 reyting oranı ve 9.8 milyon izleyici ortalamasıyla hala kanalın en popüler sitcom'u pozisyonda.

18-03/19/will-and-grace-1.jpg

Devam eden sezonuyla Jennifer Lopez, Alec Baldwin, Minnie Driver, Ben Platt, Molly Shannon, Jane Lynch ve Andrew Rannells gibi sürpriz isimleri konuk oyuncu olarak kadrosunda bulunduran dizi, 29 Mart'ta "One Job" isimli bölümle NBC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin